Z-Industry / Facility (3) - 16/03/17

Z-Industry / Facility (3) - 16/03/17

Elk bedrijf heeft voor haar dagelijkse werking een hoop dingen nodig: balpennen, papier voor de printer, koffie, een schoonmaakploeg voor het onderhoud, enzoverder. Meer en meer organisaties en bedrijven houden bij de aankoop hiervan rekening met allerlei duurzaamheidscriteria. Ook Stad Gent.

Z-Industry / Facility (1) - 09/03/17

Z-Industry / Facility (1) - 09/03/17

Een goed doordachte inrichting is essentieel voor de optimale werking van uw organisatie. Blije medewerkers die zich thuis voelen op het werk, presteren namelijk beter en zijn minder vaak afwezig. In deze aflevering van Z-Facility nemen we een kijkje in de inrichting van het Antwerpse Havenhuis (i.s.m. Forumoffice).

Z-Facility (2) - 09/02/17

Z-Facility (2) - 09/02/17

De ontvangst is het visitekaartje van elk bedrijf. Een warm onthaal aan de receptie, een vriendelijk woord... De indruk die dit bij bezoekers achterlaat heeft een positief effect op de mening die de bezoeker meedraagt over het bedrijf. Je kan je receptie helemaal zelf organiseren of uitbesteden aan een gespecialiseerd extern bedrijf. In deze reportage kijken we hoe Receptel uw bedrijf hierbij kan helpen.

Z-Facility (1) - 02/02/17

Z-Facility (1) - 02/02/17

Een goed doordachte inrichting is essentieel voor de optimale werking van uw organisatie. Blije medewerkers die zich thuis voelen op het werk, presteren namelijk beter en zijn minder vaak afwezig. In deze aflevering van Z facility nemen we een kijkje in de inrichting van het Antwerpse Havenhuis (i.s.m. Forumoffice).

Z-Facility (4) - 17/12/15

Z-Facility (4) - 17/12/15

Werknemers van tegenwoordig hebben een toenemende behoefte aan flexibiliteit en hechten steeds meer belang aan een evenwichtige balans tussen werk en privé-leven. Ze zijn bereid om veel te geven aan hun werkgever, maar ze verwachten er ook iets voor terug. En dat gaat verder dan louter hun loon: ze willen flexibel omgaan met de tijdsbesteding, ze willen een aangename sfeer, een stimulerende omgeving en veel ondersteunende faciliteiten die dit omkaderen. Bringme speelde slim in op deze trend en ontwikkelde een slimme thuisleveringskast waarin online bestellingen en boodschappen geleverd kunnen worden, ook bij afwezigheid van de bewoners.

Z-Facility - 10/12/15

Z-Facility - 10/12/15

VINCI FACILITIES heeft jarenlange ervaring in Integrated Facility Management en is reeds meer dan 40 jaar actief in het beheren van technische installaties. Via hun "Taking Care" strategie ondersteunen zij hun klanten in het beheer van hun gebouwen en zijn gebruikers en in het verbeteren van hun ecologische voetafdruk, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business.

Z-Facility 18/06/15

Z-Facility 18/06/15

Z-Facility 18/06/15 - Somati FIE