Krant 'De Lloyd' wordt 'Flows'

dinsdag 15 oktober 2013 om 18u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

'Flows' is de nieuwe naam van de wekelijkse krant voor de haven- en logistieke sector. Het is de opvolger van het failliete De Lloyd, een krant die liefst 150 jaar bestaan heeft! De sector heeft zo'n krant nodig voor z'n goede werking, zeggen de nieuwe investeerders. En op termijn willen ze er een heuse gemeenschap rond bouwen.

Journalist: Stijn Wuyts

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • België verliest aantrekkingskracht

  België verliest steeds meer aantrekkingskracht bij buitenlandse investeerders. De laatste jaren worden meer jobs weggesaneerd dan dat multinationals hier nieuwe banen creëren. Vooral de industrie struikelt over de hoge loonkosten. Alleen voor R&D of distributiecentra zijn we nog relatief aantrekkelijk.
 • Pensioenrapport van Itinera

  Hoe houden we de pensioenen betaalbaar? Met deeltijds pensioen en deeltijds werken, een puntensysteem om je pensioenrechten op te bouwen en méér belasting op consumptie of vermogen. Dat zijn de voorstellen van denktank Itinera in onze reeks verkiezingsrapporten.
 • Vrij van slaapstoornissen 18/04/14

  Belgen zijn koplopers in het nemen van slaappillen. Toch zijn slaapstoornissen te genezen door meer te luisteren naar jezelf, meent Jef Geys van Primefit.
 • De flitsmarathon 17/04/14

  Nog tot morgenvroeg 06u loopt een heuse flitsmarathon. Politie en BIVV werken samen voor deze campagne, en Karin Genoe van het BIVV geeft meer uitleg.
 • Ouderenzorg na de verkiezingen 15/04/14

  Itinera ziet de zesde staatshervorming als een interessantie opportuniteit om de ouderenzorg in Vlaanderen klaar te maken voor de steeds toenemende vergrijzing. Een zelfredzame oudere, een gelijk speelveld voor alle zorginstellingen en een grotere nadruk op privéverzerzekeringen zijn daarbij de speerpunten.
 • Less is more in sportsponsoring? 14/04/14

  Golf is big business in marketing. Zo zijn The Masters in de Verenigde Staten het meest waardevolle golftornooi ter wereld voor sponsoring, volgens het internatioale marketingonderzoeksbureau Repucom. Hoe komt dat? En kunnen voetbalclubs van ons daar iets van leren?
 • "Genocide niet los te koppelen van ontwikkeling in Rwanda"

  De aanslag op Rwandees president Habyarimana in 1994 was dan wel het startschot van de genocide, de wortels van het conflict lagen veel dieper. ULB-professor Philip Verwimp vindt dat die onderbelicht blijven en schreef er dus een boek over.
 • IBM helpt Brussel de files oplossen

  Technologiereus IBM gaat de stad Brussel adviseren hoe ze de dagelijkse verkeersknoop kan ontwarren. Yves van Seters van IBM legt uit hoe ze dat gaan aanpakken.
 • "Er zijn meer alternatieve financieringsbronnen nodig"

  We moeten meer evolueren naar een cultuur van durfkapitalisten en risicokapitaal. Ook de beurs moet aantrekkelijker worden. Dat is nodig, vindt het Itinera Instituut, want startende ondernemingen krijgen via de banken moeilijk kapitaal.
 • 20Something richt zich op Generatie Y

  Het Brusselse reclamebureau 20Something gaat zich in de toekomst bijna uitsluitend richten op de Generatie Y. Een bewuste strategie, zeggen ze, want die generatie heeft veel invloed, ook op de andere generaties.
 • Toplobbyist in Europa 04/04/14

  Wytze Russchen werkt reeds 20 jaar in de Europese instellingen en als lobbyist. Hij schreef er het boek "Het oliemannetje" over. In Z-Expert vertelt hij over de kwaliteiten van een lobbyist.
 • Paradox binnen Belgisch HR-beleid 03/04/14

  Werknemers worden meer en meer overladen met nieuwe taken. En de HR-managers erkennen dat probleem. Alleen is er weinig bereidheid om er iets aan te doen. Deze paradox blijkt uit onderzoek van Deloitte.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ