Krant 'De Lloyd' wordt 'Flows'

dinsdag 15 oktober 2013 om 18u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

'Flows' is de nieuwe naam van de wekelijkse krant voor de haven- en logistieke sector. Het is de opvolger van het failliete De Lloyd, een krant die liefst 150 jaar bestaan heeft! De sector heeft zo'n krant nodig voor z'n goede werking, zeggen de nieuwe investeerders. En op termijn willen ze er een heuse gemeenschap rond bouwen.

Journalist: Stijn Wuyts

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • De economische relevantie van Karl Marx 30/03/15

  Emeritus professor internationale economie Ludo Cuyvers legde de economische concepten van Das Kapital onder de loep, en bekeek wat Karl Marx voor economen van vandaag kan betekenen.
 • "Mijn ervaring mag niet verloren gaan" 27/03/15

  Senior Consultants Vlaanderen (SCV) adviseert belangeloos KMO's en startende bedrijven. SCV bestaat uitsluitend uit gepensioneerden, zoals Jan Ceuleers, directeur van de BRT van 1989 tot 1996. Hij wil niet dat zijn ervaring verloren gaat.
 • Partydrugs nog nooit zo gevaarlijk 26/03/15

  Partydrugs zijn nog nooit zo zwaar, zo zuiver en zo goedkoop geweest als vandaag. Bijgevolg zijn ze gevaarlijker dan ooit. De waarschuwing komt van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid. Knack-journalist Chris De Stoop dompelde zich onder in het uitgaansmilieu.
 • Slimme armband voor senioren 24/03/15

  Het idee ontstond 2 jaar geleden tijdens een studiereis naar San Francisco en Seattle. Een groepje van een 20-tal ondernemers wilde iets produceren dat de wereld beter zou maken. Het prototype van de slimme armband voor senioren is nu klaar.
 • "Meer bezieling is goed voor iedereen" 23/03/15

  Mensen zouden met meer bezieling naar hun werk moeten trekken. Dat vindt arbeidspsycholoog Rik De Wulf. Meer bezieling is goed voor zowel werknemer als werkgever. In z'n nieuwste boek beschrijft hij hoe we dat voor mekaar krijgen.
 • Hoogste onderscheiding voor een doctoraat 20/03/15

  Stijn Vandael kreeg aan de KU Leuven de maximum score voor zijn doctoraat over oplaadstrategieën voor elektrische wagens. Als die over twintig jaar massaal in het straatbeeld verschijnen.
 • Trends gazellen uitgereikt 19/03/15

  Trends heeft opnieuw de snelst groeiende bedrijven in Vlaanderen en Brussel gelauwerd. Hoe snel groeien de winnaars en hebben ze gemeenschappelijke kenmerken? En voor hoeveel tewerkstelling hebben alle gazellen samen gezorgd in de afgelopen vijf jaar?
 • "Antwerpse diamantsector kwijnt weg" 17/03/15

  Antwerpse diamantsector heeft dringend herstelmaatregelen nodig, meent advocaat Arthur Flieger, al 30 jaar actief in de sector. De kleine handelaren verdwijnen en zeker nu de Antwerpse diamantbank de deuren sluit.
 • Hoe omgaan met de kaaimantaks? 16/03/15

  Als u een vermogensconstructie heeft opgezet in een fiscaal paradijs en de wettelijke verplichting naleeft om deze ook te melden aan de fiscus, zult u in de nabije toekomst de doorkijkbelasting betalen. Hoe gaat u hier het best mee om ?
 • "Zonnepanelen interessant voor KMO's" 13/03/15

  Zonnepanelen blijven een interessante investering voor KMO's, zo meent Luc Graré, de nummer 2 bij het Noorse bedrijf REC. Voor residentiële klanten ligt dat anders, zeker als de netvergoeding even hoog blijft zoals aangekondigd.
 • "Aandelen blijven interessant" 12/03/15

  Aandelen blijven interessant als belegging. Dat zegt William De Vijlder, hoofdeconoom van BNP Paribas. Er komt wel een kleine correctie, maar het beleid van de ECB en de voorspelde groei in de eurozone ondersteunen de markten.
 • De Pril alumnus aan de UGent 10/03/15

  Wilson De Pril, topman van technologiefederatie Agoria, is door de faculteit Economie van de Universiteit Gent uitgeroepen tot alumnus van het jaar. De Pril ziet de toekomst van de Vlaamse industrie optimistisch tegemoet, maar gemakkelijk zal het niet zijn.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ