Krant 'De Lloyd' wordt 'Flows'

dinsdag 15 oktober 2013 om 18u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

'Flows' is de nieuwe naam van de wekelijkse krant voor de haven- en logistieke sector. Het is de opvolger van het failliete De Lloyd, een krant die liefst 150 jaar bestaan heeft! De sector heeft zo'n krant nodig voor z'n goede werking, zeggen de nieuwe investeerders. En op termijn willen ze er een heuse gemeenschap rond bouwen.

Journalist: Stijn Wuyts

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • "In de VS gaat alles veel sneller" 27/01/15

  Onze landgenoot Filip Gydé is opgeklommen tot het nummer 2 binnen CTG, een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf actief in de IT-sector. Hij pendelt constant tussen Europa en de VS. Het grote verschil, zegt hij, is de snelheid waarmee in de VS beslissingen worden genomen en uitgevoerd.
 • "KMO's mogen niet onder kerktoren blijven"

  Onze KMO's moeten verder kijken dan de kerktoren. Euracen, de Kamer van Koophandel voor Centraal-Amerika, helpt ze over de landsgrenzen te kijken. Het handelsverdrag tussen Europa en Centraal-Amerika biedt heel wat opportuniteiten, vindt Euracen.
 • Technologie start-up Planza gaat internationaal

  Jeroen De Smet, de bezieler van de webapplicatie Planza, vertelt over de successen en valkuilen van zijn start-up. Planza is een webapplicatie die het voor groepen vrienden/kennissen mogelijk maakt om samen zaken te plannen en keuzes te maken.
 • Blijft de dollar stijgen? 22/01/15

  De euro zakte vorige week door haar beginkoers van 4 januari 1999, namelijk 1,17 dollar voor een euro. Vandaag blijft het schommelen rond 1,15 dollar. Rukt de dollar nog verder op en voor hoe lang? Jozef Vangelder van Trends zocht het uit.
 • "Terreur Boko Haram moet stoppen" 20/01/15

  Amnesty Interntational geeft satelietbeelden vrij over de verwoestingen die Boko Haram begin januari in Nigeria heeft aangericht. De NGO vraagt dat er dringend wordt ingegrepen.
 • World Economic Forum in Davos 19/01/15

  Herman Daems vertelt wat hij de afgelopen 14 jaar heeft ervaren op het Wereld Economisch Forum in Davos.
 • AB InBev triomfeert op Sponsorship Awards 16/01/15

  Bierbrouwer AB InBev heeft 2 prijzen gewonnen op de Sponsorship Awards. Die bekronen de beste sponsorcampagnes van vorig jaar. AB InBev werd beloond voor z'n Jupiler-campagne rond het WK Voetbal en de Rode Duivels.
 • Club voor zakenvluchten 15/01/15

  Take Air is een nieuwe Vlaamse luchtvaartmaatschappij voor zakenvluchten. Ze hebben een uniek concept: voor een vast maandbedrag mag je onbeperkt vliegen op hun lijnen. Take Air is net gestart met een verbinding tussen Antwerpen en Zürich. Volgens oprichter Matthieu Dardenne biedt het concept het comfort van een privévliegtuig voor een fractie van de prijs.
 • De middenklasse betaalt de crisis 13/01/15

  "De middenstand regeert het land", zong Luc De Vos. Knack voegt er deze week aan toe: "...en de middenklasse saneert het land". Hoe komt het dat die grote groep werkende mensen in de praktijk de zwaarste lasten draagt? En wie is die groep trouwens? Uitleg door Knack-hoofdredacteur Jörgen Oosterwaal.
 • "Tomorrowland is Apple, maar dan in event-vorm"

  Peter Decuypere, de oprichter van I Love Techno en discotheek Fuse, weet als geen ander hoe je een event in de markt moet zetten. Het fysieke event én alles wat er online gebeurt, moeten naadloos in elkaar overvloeien.
 • Proefperiode vervangen met interimarbeid 08/01/15

  Welke gevolgen zien advocaten arbeidsrecht op het terrein na het in voege treden van de wet op het eenheidsstatuut?

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ