Krant 'De Lloyd' wordt 'Flows'

dinsdag 15 oktober 2013 om 18u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

'Flows' is de nieuwe naam van de wekelijkse krant voor de haven- en logistieke sector. Het is de opvolger van het failliete De Lloyd, een krant die liefst 150 jaar bestaan heeft! De sector heeft zo'n krant nodig voor z'n goede werking, zeggen de nieuwe investeerders. En op termijn willen ze er een heuse gemeenschap rond bouwen.

Journalist: Stijn Wuyts

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Ethias wil zwarte bladzijde omslaan 19/09/14

  Ethias behaalde goede resulaten tijdens het eerste half jaar. De verzekeraar ziet licht aan het einde van de tunnel, nadat ze tijdens de financiële crisis kapseisde en gestut moest worden met overheidsgeld.
 • "De meeste Syriëstrijders willen nooit meer terugkomen"

  De meeste van de Vlaamse jihadisten die naar Syrië en Irak trekken, willen nooit meer terugkeren. Dat zegt onderzoeker Montasser Alde'emeh (Universiteit Antwerpen) die in contact staat met hen. En tegelijk pleit hij voor een confederatie in Irak en Syrië om vrede te krijgen tussen soennieten en sjiieten.
 • Boerke bestaat 15 jaar 16/09/14

  Boerke, de stripheld uit Knack Focus blaast 15 kaarsjes uit. Pieter De Poortere vertelt wie Boerke is, wat hij allemaal meemaakt en wat zijn plannen met hem zijn. Volgend jaar zijn die vooral economisch getint....
 • Marktonderzoek auto's via hersenscan 15/09/14

  Wim Hamaekers van Haystack ontving een internationale Award voor het marktonderzoek naar de beleving van het interieur en design van Toyota. Uniek is dat de emotionele ervaring werd geanaliseerd aan de hand van de hersenactiviteit.
 • Een tax shift trekt iedereen mee in het bad

  De verschuiving van belasting op arbeid naar belasting op consumptie heeft veel gevolgen. Het idee ligt nu op tafel bij de federale regeringsonderhandelaars. Alain Mouton van Trends heeft de gevolgen opgelijst.
 • Ruimtevaarttechnologie voor gebruik op aarde 11/09/14

  Het innovatiebedrijf Verhaert uit Kruibeke helpt ruimtevaarttechnologie transfereren naar andere bedrijven. Die kunnen het dan gebruiken voor toepassingen buiten de ruimtevaart. Het project kadert in een opdracht van ESA. Sam Waes geeft enkele voorbeelden hoe technologie uit de ruimte voor aardse toepassingen kan gebruikt worden.
 • "KMO's doen het een pak professioneler"

  KMO's en familiebedrijven werken een stuk professioneler dan pakweg 25 jaar geleden. Zeker wat de opvolging betreft. Dat schrijft Rik Donckels, in z'n nieuwe boek "50 jaar KMO-biotoop".
 • Ecover op zoek naar nieuwe doelgroep

  Ecover, de producent van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, vernieuwt z'n logo en verpakking. Tegelijk gaat het op zoek naar een nieuwe doelgroep.
 • 60 architecten van de toekomst 05/09/14

  Trends blikt vooruit naar aanleiding van de 60e verjaardag van Roularta. 60 gezaghebbende figuren tekenen de economische toekomst uit voor de economie van morgen.
 • "Roularta bestaat 60 jaar"

  Roularta bestaat 60 jaar. Het groeide uit van een klein familiebedrijf tot een grote beursgenoteerde mediagroep. Een gesprek met CEO Rik De Nolf over de toekomst van zijn bedrijf.
 • Extensies .vlaanderen en .brussels 02/09/14

  Sinds 1 september kunnen bedrijven met geregistreerde merken intekenen op een domeinnaam met extensie .vlaanderen of .brussels. Later volgen andere bedrijven en particulieren volgen. Wat is het voordeel van deze nieuwe extensie?
 • Villages Nature: duurzaam vakantiepark

  In de buurt van Parijs is de bouw gestart van een ecologisch en duurzaam vakantiepark. Mensen kunnen er in harmonie met de natuur een vakantieverblijf huren. Het is het eerste vakantiepark dat 't over die boeg gooit. In 2016 opent Villages Nature de deuren.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ