Krant 'De Lloyd' wordt 'Flows'

dinsdag 15 oktober 2013 om 18u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

'Flows' is de nieuwe naam van de wekelijkse krant voor de haven- en logistieke sector. Het is de opvolger van het failliete De Lloyd, een krant die liefst 150 jaar bestaan heeft! De sector heeft zo'n krant nodig voor z'n goede werking, zeggen de nieuwe investeerders. En op termijn willen ze er een heuse gemeenschap rond bouwen.

Journalist: Stijn Wuyts

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Privacy bestaat niet meer 19/12/14

  Meer dan we beseffen, circuleren onze persoonlijke gegevens zomaar op het internet. Anoniem door het leven gaan, is een hele opgave. Maar al die data zijn goud waard en worden meer en meer gebruikt. Een verhaal met twee kanten. Trendwatcher Sven Mastbooms legt uit wat er op ons afkomt.
 • Privacy bestaat niet meer.

  Meer dan we beseffen, circuleren onze persoonlijke gegevens zomaar op het internet. Anoniem door het leven gaan, is een hele opgave. Maar al die data zijn goud waard en worden meer en meer gebruikt. Een verhaal met twee kanten. Trendwatcher Sven Mastbooms legt uit wat er op ons afkomt.
 • Stad Mechelen richt marketingagentschap op

  Mechelen Morgen, dat is de naam van het marketingagentschap dat de stad opricht. Het is een publiek-private samenwerking. Zowel de stad als enkele privé-partners investeren in het agentschap. Met slechts 1 doel: meer inwoners en meer bedrijven naar Mechelen lokken.
 • De stap naar thuiswerken

  Een nationale staking zoals gisteren is voor veel werknemers een gelegenheid om van thuis uit te werken. Zouden we dat niet vaker kunnen en moeten doen? Het biedt heel wat voordelen, maar het vraagt wel een andere manier van werken.
 • "Werken met hart en ziel" 15/12/14

  Schoenen Torfs is al 5 keer uitgeroepen tot Beste Werkgever en de winst is in enkele jaren tijd verdubbeld. Hoe hij dat voor mekaar kreeg, heeft Wouter Torfs neergeschreven in een nieuw boek, 'Werken met hart en ziel".
 • Trends Top voert vernieuwing door 12/12/14

  De nieuwe Trends Top is klaar. De database met financiële kerngegevens van meer dan 400.000 bedrijven. Silvio Senkinz vertelt wat er veranderd is in vergelijking met de editie van vorig jaar.
 • Belogen en bedrogen 11/12/14

  Oplichting is van alle tijden. En niemand is er immuun voor. Niet alleen consumenten of kleine beleggers worden misleid. Ook grote bedrijven, banken, zelfs advocaten trappen al eens in de verkeerde val. Advocaat Geert Lenssens, bekend van fraudeprocessen als Lernout & Hauspie, Fortis en Arco, schreef een boek over fraude.
 • E5 mode viert 35e verjaardag 09/12/14

  Het Vlaamse familiebedrijf E5 mode viert zijn 35e verjaardag met een nieuw winkelconcept en een nieuwe huisstijl. Het bedrijf is optimistisch over z’n groeimogelijkheden, ondanks de vele uitdagingen in de kleding-retail. Zo is er permanente druk op de prijzen en ook de online-verkopen zitten in de lift.
 • Minder verkeersdoden dankzij AB Inbev? 08/12/14

  Bierbrouwer AB Inbev wil zich met negen andere grote bedrijven, zoals Facebook, PepsiCo en Wallmart engageren voor een wereld met minder verkeersdoden. Onlangs werd het project "Together for Safer Roads" boven de doopvont gehouden binnen de schoot van de Verenigde Naties.
 • "De voedingssector creëert 36 jobs per dag" 04/12

  Het gaat goed met de voedingssector in België. Elke dag komen er 36 jobs bij. Dat zegt sectorfederatie FEVIA. Alleen zijn er nog 2 handicaps waar veel bedrijven mee kampen: de hoge loonkosten en de hoge energiekosten.
 • Befimmo beste duurzaamheidsverslag 02/12/14

  Vandaag zijn in Brussel 4 awards uitgereikt aan bedrijven die bezig zijn met duurzaam ondernemen. Het is een initiatief van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. Zo'n verslag is meer dan een PR-instrument, zegt het Instituut. Het geeft duidelijk aan wat de bedrijfsstrategie is op lange termijn.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ