Krant 'De Lloyd' wordt 'Flows'

dinsdag 15 oktober 2013 om 18u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

'Flows' is de nieuwe naam van de wekelijkse krant voor de haven- en logistieke sector. Het is de opvolger van het failliete De Lloyd, een krant die liefst 150 jaar bestaan heeft! De sector heeft zo'n krant nodig voor z'n goede werking, zeggen de nieuwe investeerders. En op termijn willen ze er een heuse gemeenschap rond bouwen.

Journalist: Stijn Wuyts

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Bouw van uw huis verzekerd? 05/03/15

  Wie een huis bouwt staat er meestal niet bij stil dat er heel wat zaken kunnen fout lopen, en ook de buren schade kunnen berokkenen. Is de aannnemer verzekerd? En indien hem geen fout te verwijten valt, wie dekt dan de schade?
 • Innovatief woonzorgconcept 03/03/15

  Triamant NV gaat weldra van start met de bouw van drie nieuwe woon- en leefprojecten: kleine dorpjes waar alle leeftijden samenleven in een plek waar je tot de laatste dag van je leven kan verblijven, voorzien van alle zorg en gemeenschapsomkadering.
 • KdG Hogeschool in de bres voor WK korfbal 02/03/15

  Dit jaar vindt het WK korfbal in België plaats. Om de sport meer te promoten werkt de Belgische korfbalbond samen met de studenten van de Karel De Grote Hogeschool. De studenten ontwikkelen een game en een webapplicatie.
 • Vrouwelijke ondernemers gaan minder snel failliet

  Uit recent onderzoek blijkt dat vrouwelijke ondernemers minder snel failliet gaan. Dat komt omdat ze de zaken voorzichtiger aanpakken. Maar ze blijven hoe dan ook een minderheid. En daar komt best verandering in.
 • "Marketeers reageren conservatief op disruptie"

  De meeste marketeers reageren te conservatief op disruptie. Ze moeten zelf ook innovatiever uit de hoek komen, zegt The House of Marketing. Dat blijkt uit de jaarlijkse studie die het samen met de Unie van Belgische Adverteerders heeft uitgevoerd.
 • Booking.com mikt op mobiele gebruiker 24/02/15

  Booking.com, marktleider in online reservaties, lanceert een nieuwe app om last minute een hotel te reserveren. De app werkt onder meer op basis van GPS-lokalisatie. De groep speelt daarmee in op het stijgend aantal reizigers dat snel een hotel wil boeken via de smartphone.
 • "Compensaties in horeca-plan onvoldoende" 23/02/15

  Met het zogenaamde horeca-plan voert de federale regering een aantal compensaties door om de invoering van de witte kassa verteerbaar te maken. De Belgian Restaurant Association vindt echter dat die maatregelen niet voor iedereen even doeltreffend zijn en pleit voor aanpassingen.
 • Geef eens een aandeel cadeau 20/02/15

  Wanneer geeft de Sint eens een aandeel cadeau? Of waarom geen effectenrekening in plaats van een pamperrekening? Het zijn suggesties van Vincent Van Dessel, CEO van de Brusselse beurs. Niet om van alle jongeren beleggers te maken, wel om ze spelenderwijs te leren ondervinden wat bedrijven doen en hoe de economie werkt.
 • Lobbyen, een vak apart 19/02/15

  Lobbyist Karel Joos vindt dat vele bedrijven de beïnvloeding van de beleidsmakers verkeerd aanpakken. In een boek vertelt hij hoe goed lobbywerk precies verloopt en tracht hij de heersende negatieve perceptie rond lobbyisten te doorbreken.
 • "Mijnbouw bedreigt landbouw Peru" 17/02/15

  Broederlijk Delen heeft zijn campagne voor 2015 afgetrapt. In de aandacht staat de boer in Peru. Zijn voortbestaan wordt bedreigd door de grootschalige mijnbouw, zegt Broederlijk Delen.
 • Wonderbox marktleider in december 16/02/15

  Geschenkendoos-aanbieder Wonderbox haalde in december 2014 ruim 42 procent marktaandeel en liet concurrenten Bongo en Vivabox achter zich. Wat deed Wonderbox om dit resultaat te bereiken?
 • Grenzen tussen sectoren vervagen 13/02/15

  De grenzen tussen sectoren en industrieën zullen op termijn vervagen. Veel bedrijven zoeken samenwerking met bedrijven uit totaal andere sectoren. Dat is de conclusie van het toekomstrapport van Accenture.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ