Deze pagina is niet beschikbaar.
 

Vorige video's

 • Coca-Cola lanceert melkmerk

  Coca-Cola wil de Amerikanen weer melk laten drinken. Niet zomaar melk, maar een dubbel zo dure premiumversie. Fairlife-melk bevat minder vetten en suiker en tegelijk méér proteïnen en calcium. Coca-Cola lanceert z'n koemelk de komende maand over z'n hele thuisland als een gezondheidsproduct. De drankengigant gelooft dat Fairlife een topsucces wordt.
 • Technologische koploper in wind

  In Hoboken leggen arbeiders de laatste hand aan een reusachtig hoogspanningsstation voor een Nederlands windmolenpark op zee. Cofely, een dochter van GDF Suez, is Europees marktleider in die niche. Volgens het bedrijf is de boom in de windenergie nog lang niet achter de rug.
 • 21 miljard wordt 315 miljard

  Europa stapt af van de besparingsdrift, het is tijd voor investeringen. Dat heeft commissievoorzitter Jean-Claude Juncker gezegd bij de voorstelling van z'n groeiplan. Maar veel geld daarvoor is er niet. Daarom past Juncker een truc toe: hij wil privé-investeerders de grootste inspanningen laten doen.
 • Geen plafond voor toplonen

  Minister Alexander De Croo is niet van plan om de toplonen bij Bpost en Belgacom, de twee overheidsbedrijven waarvoor hij bevoegd is, te plafonneren. De minister vindt het loon van de huidige CEO's Koen Van Gerven en Dominique Leroy perfect verdedigbaar en hij vertrouwt erop dat de raden van bestuur van de twee overheidsbedrijven niet zullen overdrijven. Onwaarschijnlijk, vindt de oppositie.
 • Belgische rente onder 1 procent

  De langetermijnrente op Belgische staatspapier is vanmorgen onder de symbolische grens van 1 procent gegaan. 't Is voor het eerst ooit dat dat gebeurt. Ons land kan daardoor goedkoop geld lenen. Toch is de lage rente niet alleen goed nieuws.
 • ING-app met vingerafdruk

  ING is de eerste bank in België die biometrische gegevens gebruikt. Met je vingerafdruk kan je voortaan inloggen op de app van de bank. De nieuwe technologie zou geen impact hebben op de werkgelegenheid. Gisteren kondigde ING Nederland een grote ontslagronde aan, omdat het z'n internetdiensten vereenvoudigt.
 • Ambitieus Spar investeert

  De Colruyt-groep heeft een nieuw distributiecentrum voor z'n zelfstandige Spar- en Alvo-winkels geopend in Mechelen. Het oude centrum in Heist op den Berg werd te klein. Colruyt heeft de voorbije jaren flink geherstructureerd in de Spar-keten. Dat moet nu vruchten afwerpen, en groei opleveren.
 • Spontane staking Delhaize

  In de twee depots van Delhaize is er vandaag opnieuw gestaakt. In Zellik ging het om een prikactie, maar in het depot van Ninove heeft het merendeel van de arbeiders de hele dag het werk neergelegd. Bij Delhaize lopen onderhandelingen over een drastisch afslankings-plan, waarbij de directie vasthoudt aan inleveringen door het voltallige personeel.
 • Alternatieve platenzaak bekroond

  Het aantal startende bedrijven in ons land is dit jaar gedaald met 2,4 procent in vergelijking met vorig jaar. Tijd voor een aanmoedigende startersprijs, redeneert Unizo. De allereerste winnaar is Consouling Store uit Gent. Een platenzaak, muzieklabel en koffiebar onder 1 dak.
 • ING schrapt fors banen in Nederland

  ING schrapt in Nederland de komende drie jaar 1.700 banen. En daarnaast nog eens bijna 1.100 arbeidsplaatsen die worden ingevuld door externe dienstverleners. Een forse sanering. ING wil zijn IT-systemen vereenvoudigen om z'n klanten beter te bedienen. En die vereenvoudiging vergt minder personeel.
 • Superveiling 40 jaar Bernaerts

  Eén van de bekendste kunstveilinghuizen van het land, Bernaerts, bestaat 40 jaar. En dat viert het volgende week met een bijzondere veiling van liefst 1.200 loten met grote namen als Frans Floris, de school Rubens, Ensor en Magritte. De vieringsveiling wordt de kers op de taart want 2014 is voor het veilinghuis nu al een topjaar.
 • BEL20 piekt

  De Bel20 is vandaag op z'n hoogste peil beland in bijna zes-en-een-half jaar. Het positivisme van de laatste dagen staat in schril contrast met vorige maand toen de beurzen een stevige correctie ondergingen. Nochtans zijn sindsdien de groeivooruitzichten niet verbeterd. Maar de beurzen drijven op de lage rente en het soepele beleid dat centrale banken in het vooruitzicht stellen.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ