Deze pagina is niet beschikbaar.
 

Vorige video's

 • Boekenbeurs haalt alles uit de kast

  In Antwerp Expo is vanavond de 78ste Boekenbeurs officieel geopend. Op de beurs kan het publiek zo'n 60.000 titels ontdekken. Centraal op de beurs dit jaar, staat de strip.
 • Jaguar Land Rover-fabriek in VK

  De Britse Koningin Elisabeth heeft in Wolverhampton, in hartje Engeland, een nieuwe fabriek van Jaguar Land Rover geopend. En dat amper een week nadat het automerk ook in China al een fabriek opstartte. Jaguar Land Rover is niet alleen een sterke groeier in opkomende landen, maar ook hier in het Westen. Collega Stijn Wuyts was er bij in Engeland.
 • Eddy Duquenne & Rudi Pauwels

  In de race naar de verkiezing van Manager van het Jaar, stellen we u graag de volgende 2 genomineerden voor. Eddy Duquenne van Kinepolis en Rudi Pauwels van farmabedrijf Biocartis. CEO's uit 2 zeer uiteenlopende branches maar met een even grote passie voor hun vakgebied.
 • The Fashion Market vervangt Scapino

  The Fashion Market, zo heet de nieuwste kledingketen van ons land. Vroeger waren de winkels Scapino schoenenwinkels. Een Nederlandse investeringsgroep heeft er kleding en online verkoop aan toegevoegd en hoopt zo zijn 24 filialen winstgevend te maken.
 • Slimme bedrijfsbadge "ticto"

  Het jonge Vlaamse technologiebedrijf Ticto heeft een nieuwe, innovatieve bedrijfsbadge ontwikkeld. De zogeheten Tictopass moet bedrijven in staat stellen om werknemers gemakkelijk en snel te identificeren. Dat gebeurt aan de hand van een wisselende kleurcode. Brussels Airport en BASF gaan de Tictopass testen op de werkvloer.
 • 50 landen wisselen bankgegevens uit

  In de strijd tegen belastingontduiking gaan meer dan 50 landen automatisch bankgegevens uitwisselen vanaf 2017. Dat hebben ze vanmiddag in Berlijn afgesproken. Grote vermogens hebben dus nog maar 2 jaar om zich te regulariseren. Da's meteen ook goed nieuws voor de begroting van heel wat landen.
 • Belgische economie groeit licht

  De Belgische economie is in het voorbije kwartaal met 0,2 procent gegroeid tegenover het kwartaal daarvoor. Dat blijkt uit een eerste voorlopige raming van de Nationale Bank. 0,2 's niet veel, maar betekent wel een kleine versnelling. Het cijfer is ook beter dan verwacht. Want de vrees bestond dat we al de weerslag zouden voelen van de slabakkende Duitse economie.
 • Google zoekt naar kanker

  Google onderzoekt of het via nanodeeltjes kanker of hartaanvallen vroegtijdig kan opsporen. Het idee is simpel: via een pil neemt je lichaam de deeltjes op, die gaan op zoek naar kankercellen en rapporteren aan een slimme polsband. Maar in de praktijk moeten er nog heel wat obstakels opgeruimd worden, zo blijkt.
 • Gimv investeert in Europlasma

  Europlasma in Oudenaarde kan dankzij een stevige kapitaalinjectie van investeringsmaatschappij GIMV de wereld veroveren. Europlasma maakt voornamelijk waterdichte coatings voor elektronica en sportkledij, een markt waarin nog gigantische mogelijkheden zijn, en waarin Europlasma nu al marktleider is.
 • Nieuwe plek voor jonge boekhouders

  In Antwerpen is een incubator voor startende boekhouders geopend. Een primeur in ons land. Jonge accountants kunnen er voor een prijsje een kantoor huren en advies inwinnen. Het initiatief komt van het coöperatieve boekhoudkantoor Amplitudo, dat zo z'n eigen kantorennet wil uitbouwen.
 • Vrees voor ontslagen bij KLM

  Air France-KLM ontkent dat het plannen heeft om duizenden banen te schrappen of uit te besteden. Vanochtend kopte het Nederlandse Algemeen Dagblad dat bij KLM 7.500 banen op de tocht staan. De maatschappij ontkracht dat nu. Niettemin valt er morgen, wanneer de Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij cijfers voor het derde kwartaal publiceert, weinig positief nieuws te verwachten.
 • Facebook voor overledenen

  Op de begraafplaats in Kortrijk kunnen bezoekers voortaan een digitale boodschap nalaten voor de nabestaanden. Ze kunnen dat op het rouwplatform Elysway. Het is een initiatief van een bedrijfje uit Lauwe. Het is een soort Facebook voor overledenen. De begraafplaats van Kortrijk is het eerste testproject. Vanaf november wordt het concept uitgerold in heel Europa.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ