Machines vanop afstand beheren / Verzekeren van extra stock - 04/02/13

maandag 04 februari 2013 om 20u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

 

Deze week in Z-Ondernemen: Machines staat niet altijd op je bedrijfsterrein. En dan is het handig dat je ze van op afstand kan volgen en bedienen. En de feestdagen zijn drukke dagen. Ook voor de handelaars. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, wordt er extra stock ingeslagen. Al mag je dan niet vergeten om die extra stock ook te verzekeren.

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Z-Ondernemen (11) - 26/01/15

  Vele bedrijven beschikken over een drukbezochte website of databaseapplicaties met cruciale gegevens die steeds beschikbaar moeten zijn. Deze bedrijven gaan steeds meer en meer aan de slag met een cloudsysteem waarbij alle gegevens opgeslagen worden in een extern datacenter.
 • Z-Ondernemen (10) - 19/01/15

  Innovatie en vernieuwing zijn dé sleutelwoorden van de toekomst. KMO's hebben vaak niet de middellen hierin mee te volgen. Daarom komt Europa met nieuwe initatieven zoals het KMO-instrument.
 • Z-Ondernemen (9) - 12/01/15

  Een document aanpassen met je Smartphone onderweg naar het werk, het vervolgens aanpassen op je laptop op kantoor en het tenslotte thuis afwerken op je tablet. Dankzij de Cloud kan het tegenwoordig allemaal.
 • Z-Ondernemen (8) - 05/01/15

  Je eigen baas worden en een onderneming opstarten, Het is een belangrijke stap. Starters zijn dan ook vaak op zoek naar tips van ervaren ondernemers. En die kunnen ze nu vinden in het boek 'Ik word mijn eigen baas'.
 • Z-Ondernemen (7) - 15/12/14

  Een doeltreffend welzijnsbeleid gaat veel verder dan je werknemers aanmoedigen om evenwichtig te eten en voldoende te bewegen. Het psychologische aspect wordt vaak over het hoofd gezien.
 • Z-Ondernemen (6) - 08/12/14

  In een moderne onderneming moet optimaal kunnen samengewerkt worden, altijd en overal. Een goed werkende telefooncentrale is voor een onderneming dan ook zeer belangrijk.
 • Z-Ondernemen (5) - 01/12/14

  Je eigen bedrijf beheren brengt heel wat administratie met zich mee. Als je daarnaast nog een beroep wil doen op een van de vele steunmaatregelen van de overheid, moet je voorbereid zijn op extra papierwerk. Deze extra administratie vraagt opnieuw veel kostbare tijd en aandacht.
 • Z-Ondernemen (4) - 24/11/14

  Het Enterprise Europe Network kan je helpen in je zoektocht naar nieuwe internationale zaken- of onderzoekspartners. Zij organiseren regelmatig contactdagen waar bedrijven en onderzoekers binnen specifieke domeinen elkaar kunnen ontmoeten.
 • Z-Ondernemen (3) - 17/11/14

  Ter ondersteuning van startende ondernemers voorziet onze overheid verschillende subsidies. Vele starters zijn niet altijd op de hoogte van deze subsidies of ze worden overdonderd door het aanbod. Nochtans hebben deze subsidies een grote impact op het kostenplaatje van zo’n onderneming.
 • Z-Ondernemen (2) - 10/11/14

  Om jonge ondernemers een duwtje in de rug te geven bij de start van hun onderneming heeft de Europese Commissie een programma ontwikkeld dat hen de kans biedt om te leren van ervaren ondernemers uit heel Europa. Dit is het Erasmus For Young Entrepreneurs programma.
 • Z-Ondernemen (1) - 03/11/14

  Internet is onmisbaar geworden voor professionals. En in het bijzonder meer en meer mobiel internet. Maar liefst 20% van het internetgebruik in België loopt via een mobiel netwerk. Want surfen waar en wanneer je wil op je smartphone, tablet of laptop – dat is efficiënt én bespaart je tijd.
 • Z-Ondernemen (37) - 23/06/14

  Als je een zaak start heb je eerst kapitaal nodig. Dat is logisch. Maar een andere logische eerste stap wordt wel eens vergeten: een goede verzekering.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ