Machines vanop afstand beheren / Verzekeren van extra stock - 04/02/13

maandag 04 februari 2013 om 20u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

 

Deze week in Z-Ondernemen: Machines staat niet altijd op je bedrijfsterrein. En dan is het handig dat je ze van op afstand kan volgen en bedienen. En de feestdagen zijn drukke dagen. Ook voor de handelaars. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, wordt er extra stock ingeslagen. Al mag je dan niet vergeten om die extra stock ook te verzekeren.

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Z-Ondernemen (3) - 17/11/14

  Ter ondersteuning van startende ondernemers voorziet onze overheid verschillende subsidies. Vele starters zijn niet altijd op de hoogte van deze subsidies of ze worden overdonderd door het aanbod. Nochtans hebben deze subsidies een grote impact op het kostenplaatje van zo’n onderneming.
 • Z-Ondernemen (2) - 10/11/14

  Om jonge ondernemers een duwtje in de rug te geven bij de start van hun onderneming heeft de Europese Commissie een programma ontwikkeld dat hen de kans biedt om te leren van ervaren ondernemers uit heel Europa. Dit is het Erasmus For Young Entrepreneurs programma.
 • Z-Ondernemen (1) - 03/11/14

  Internet is onmisbaar geworden voor professionals. En in het bijzonder meer en meer mobiel internet. Maar liefst 20% van het internetgebruik in België loopt via een mobiel netwerk. Want surfen waar en wanneer je wil op je smartphone, tablet of laptop – dat is efficiënt én bespaart je tijd.
 • Z-Ondernemen (37) - 23/06/14

  Als je een zaak start heb je eerst kapitaal nodig. Dat is logisch. Maar een andere logische eerste stap wordt wel eens vergeten: een goede verzekering.
 • Z-Ondernemen (36) - 16/06/14

  Als je een zaak start heb je eerst kapitaal nodig. Dat is logisch. Maar een andere logische eerste stap wordt wel eens vergeten: een goede verzekering.
 • Z-Ondernemen (35) - 02/06/14

  De zomervakantie komt er aan. Misschien ga je wel een paar weken naar het buitenland. En dan gebeurt het wel eens dat je tussendoor toch even moeten werken. Roaming zorgt ervoor dat je dan ook daar vlot kan bellen, sms’en en surfen.
 • Z-Ondernemen (34) - 26/05/14

  Z-Ondernemen (34) - 26/05/14
 • Z-Ondernemen (33) - 19/05/14

  De natuur is een van de meest verwoestende krachten op aarde. Ze is onvoorspelbaar en oncontroleerbaar en de schade die ze kan aanrichten is groot. Met een waarborg natuurrampen, hoef je je over mogelijke schade en kosten geen zorgen te maken.
 • Z-Ondernemen (32) - 12/05/14

  Een document aanpassen op je smartphone onder weg naar het werk, vervolgens er aan verder werken op je laptop op kantoor en het tenslotte afwerken thuis op je tablet. Het kan vandaag allemaal, dankzij de Cloud. En coaching is trendy. Heel wat managers en ploegleiders worden vandaag de dag professioneel gecoacht. Maar werkt het ook echt? Tekst en uitleg krijg je in HR in the spotlight.
 • Z-Ondernemen (31) - 05/05/14

  Als zelfstandige ben je een heel stuk vrijer dan een werknemer. Maar je loopt ook meer risico’s. Vooral dan op financieel vlak. De worst case scenario’s kan je dan maar beter op voorhand goed indekken.
 • Z-Ondernemen (30) - 21/04/14

  Als zaakvoerder heb je niet altijd alles zelf in de hand. En soms loopt het wel eens mis. Gelukkig kan je bij grote problemen of geschillen rekenen op rechtsbijstand. En Online shoppen zit in de lift. Maar liefst 46 % van de Belgen koopt online. En dat voor zo’n 163€ per maand. Het is dus nog niet zo’n gek idee om een webwinkel te openen.
 • Z-Ondernemen (29) - 31/03/14

  Ondernemen gaat verder dan de landsgrenzen. En het Enterprise Europe Network kan u daarbij helpen. Het netwerk organiseert regelmatig bedrijvencontactdagen zodat u nieuwe buitenlandse zakenpartners kan ontmoeten.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ