Machines vanop afstand beheren / Verzekeren van extra stock - 04/02/13

maandag 04 februari 2013 om 20u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

 

Deze week in Z-Ondernemen: Machines staat niet altijd op je bedrijfsterrein. En dan is het handig dat je ze van op afstand kan volgen en bedienen. En de feestdagen zijn drukke dagen. Ook voor de handelaars. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, wordt er extra stock ingeslagen. Al mag je dan niet vergeten om die extra stock ook te verzekeren.

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Z-Ondernemen (37) - 23/06/14

  Als je een zaak start heb je eerst kapitaal nodig. Dat is logisch. Maar een andere logische eerste stap wordt wel eens vergeten: een goede verzekering.
 • Z-Ondernemen (36) - 16/06/14

  Als je een zaak start heb je eerst kapitaal nodig. Dat is logisch. Maar een andere logische eerste stap wordt wel eens vergeten: een goede verzekering.
 • Z-Ondernemen (35) - 02/06/14

  De zomervakantie komt er aan. Misschien ga je wel een paar weken naar het buitenland. En dan gebeurt het wel eens dat je tussendoor toch even moeten werken. Roaming zorgt ervoor dat je dan ook daar vlot kan bellen, sms’en en surfen.
 • Z-Ondernemen (34) - 26/05/14

  Z-Ondernemen (34) - 26/05/14
 • Z-Ondernemen (33) - 19/05/14

  De natuur is een van de meest verwoestende krachten op aarde. Ze is onvoorspelbaar en oncontroleerbaar en de schade die ze kan aanrichten is groot. Met een waarborg natuurrampen, hoef je je over mogelijke schade en kosten geen zorgen te maken.
 • Z-Ondernemen (32) - 12/05/14

  Een document aanpassen op je smartphone onder weg naar het werk, vervolgens er aan verder werken op je laptop op kantoor en het tenslotte afwerken thuis op je tablet. Het kan vandaag allemaal, dankzij de Cloud. En coaching is trendy. Heel wat managers en ploegleiders worden vandaag de dag professioneel gecoacht. Maar werkt het ook echt? Tekst en uitleg krijg je in HR in the spotlight.
 • Z-Ondernemen (31) - 05/05/14

  Als zelfstandige ben je een heel stuk vrijer dan een werknemer. Maar je loopt ook meer risico’s. Vooral dan op financieel vlak. De worst case scenario’s kan je dan maar beter op voorhand goed indekken.
 • Z-Ondernemen (30) - 21/04/14

  Als zaakvoerder heb je niet altijd alles zelf in de hand. En soms loopt het wel eens mis. Gelukkig kan je bij grote problemen of geschillen rekenen op rechtsbijstand. En Online shoppen zit in de lift. Maar liefst 46 % van de Belgen koopt online. En dat voor zo’n 163€ per maand. Het is dus nog niet zo’n gek idee om een webwinkel te openen.
 • Z-Ondernemen (29) - 31/03/14

  Ondernemen gaat verder dan de landsgrenzen. En het Enterprise Europe Network kan u daarbij helpen. Het netwerk organiseert regelmatig bedrijvencontactdagen zodat u nieuwe buitenlandse zakenpartners kan ontmoeten.
 • Z-Ondernemen (28) - 24/03/14

  Vakantie in het buitenland. Het ideale moment om te ontspannen, maar je wil toch vlot bereikbaar blijven. Roaming zorgt ervoor dat je dan ook daar vlot kan bellen, sms’en en surfen. Een goed HR-beheer is belangrijk en hoeft niet moeilijk te zijn. Vergeet papier en ga voor een online tool. Dat bespaart je heel
 • Z-Ondernemen (27) - 17/03/14

  De communicatie tussen een bedrijf en haar klanten en leveranciers is van groot belang. Vlot telefonisch bereikbaar zijn is daarbij essentieel. Een slimme telefooncentrale kan daarbij helpen.
 • Z-Ondernemen (26) - 10/03/14

  Stel: je hebt je eigen restaurant of je bent een traiteur en na enkele uren worden je gasten ziek. Het verdict: een voedselvergiftiging. Jij als uitbater draait dan op voor de kosten. Tenzij je goed verzekerd bent natuurlijk.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ