Machines vanop afstand beheren / Verzekeren van extra stock - 04/02/13

maandag 04 februari 2013 om 20u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

 

Deze week in Z-Ondernemen: Machines staat niet altijd op je bedrijfsterrein. En dan is het handig dat je ze van op afstand kan volgen en bedienen. En de feestdagen zijn drukke dagen. Ook voor de handelaars. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, wordt er extra stock ingeslagen. Al mag je dan niet vergeten om die extra stock ook te verzekeren.

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Z-Ondernemen (30) - 21/04/14

  Als zaakvoerder heb je niet altijd alles zelf in de hand. En soms loopt het wel eens mis. Gelukkig kan je bij grote problemen of geschillen rekenen op rechtsbijstand. En Online shoppen zit in de lift. Maar liefst 46 % van de Belgen koopt online. En dat voor zo’n 163€ per maand. Het is dus nog niet zo’n gek idee om een webwinkel te openen.
 • Z-Ondernemen (29) - 31/03/14

  Ondernemen gaat verder dan de landsgrenzen. En het Enterprise Europe Network kan u daarbij helpen. Het netwerk organiseert regelmatig bedrijvencontactdagen zodat u nieuwe buitenlandse zakenpartners kan ontmoeten.
 • Z-Ondernemen (28) - 24/03/14

  Vakantie in het buitenland. Het ideale moment om te ontspannen, maar je wil toch vlot bereikbaar blijven. Roaming zorgt ervoor dat je dan ook daar vlot kan bellen, sms’en en surfen. Een goed HR-beheer is belangrijk en hoeft niet moeilijk te zijn. Vergeet papier en ga voor een online tool. Dat bespaart je heel
 • Z-Ondernemen (27) - 17/03/14

  De communicatie tussen een bedrijf en haar klanten en leveranciers is van groot belang. Vlot telefonisch bereikbaar zijn is daarbij essentieel. Een slimme telefooncentrale kan daarbij helpen.
 • Z-Ondernemen (26) - 10/03/14

  Stel: je hebt je eigen restaurant of je bent een traiteur en na enkele uren worden je gasten ziek. Het verdict: een voedselvergiftiging. Jij als uitbater draait dan op voor de kosten. Tenzij je goed verzekerd bent natuurlijk.
 • Z-Ondernemen (25) - 24/02/14

  Heel wat verenigingen en clubs organiseren jaarlijks activiteiten of evenementen. En daarbij rekenen ze op de hulp van vrijwilligers. Maar wat gebeurt er bij een ongeluk? Wie draait er dan op voor de kosten? En tot voor enkele jaren kon je enkel thuis of op kantoor surfen. Vandaag kan dat overal. En dankzij het 4G-netwerk kan dat zelfs even snel als via een vaste lijn.
 • Z-Ondernemen (24) - 17/02/14

  “Het nieuwe werken”. Wat is het en waar komt het vandaan?
 • Z-Ondernemen (23) - 10/02/14

  Tot voor enkele jaren kon je enkel thuis of op kantoor surfen. Vandaag kan dat overal. En dankzij het 4G-netwerk kan dat zelfs even snel als via een vaste lijn.
 • Z-Ondernemen (22) - 03/02/14

  Een hold-up, dat doet je misschien denken aan de farwest, maar meer en meer handelaars krijgen er mee te maken. Psychologisch is dat een zware klap maar ook voor je omzet. Hoe kan je je als kleinhandelaar wapenen tegen een overval?
 • Z-Ondernemen (21) - 27/01/14

  In België ben je als werkgever verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten. Zoals de arbeidsongevallen verzekering bv, maar wat soms wel eens vergeten wordt, ook de verzekering voor “Brand & ontploffing”.
 • Z-Ondernemen (20) - 20/01/14

  Om iets te demonstreren aan je klant heb je internet nodig. En dan kan niet zonder de wificode van je klant. Maar dat hoeft voortaan niet meer dankzij de mi-fi router.
 • Z-Ondernemen (19) - 13/01/14

  Autopech komt altijd onverwacht en vooral ongelegen. Zeker als je werknemers daardoor niet op kantoor of bij de klant geraken. Bijstand- en pechverlening kan dan het tijdverlies beperken. En als je innoveert is het belangrijk om je vernieuwingen en ideeën ook te beschermen. Dat kan via het intellectuele eigendomsrecht.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ