Deze pagina is niet beschikbaar.
 

Vorige video's

 • Z-Ondernemen (15) - 02/03/15

  Matexi is een bedrijf in Waregem. Naast het West-Vlaamse hoofdkantoor zijn ze aanwezig op verschillende locaties in België, Luxemburg en Warschau. Al die locaties met mekaar verbinden vraagt een performant IT netwerk.
 • Z-Ondernemen (14) - 23/02/15

  De CE markering, iedereen kent het logo op de meeste toestellen. Maar niet iedereen weet hoe dit in de praktijk precies werkt. Om de Vlaamse ondernemers goed te informeren organiseert het Enterprise Europe Network de Vlaamse dag van de CE markering.
 • Z-Ondernemen (13) - 09/02/15

  De federale regering wil de lasten op arbeid verminderen. Deze aankondiging klinkt vele werkgevers als muziek in de oren. Maar ook vandaag bestaan er al verschillende mogelijkheden om uw loonkosten te verminderen.
 • Z-Ondernemen (12) - 02/02/15

  Een doeltreffend welzijnsbeleid gaat veel verder dan je werknemers aanmoedigen om evenwichtig te eten en voldoende te bewegen. Het psychologische aspect wordt vaak over het hoofd gezien.
 • Z-Ondernemen (11) - 26/01/15

  Vele bedrijven beschikken over een drukbezochte website of databaseapplicaties met cruciale gegevens die steeds beschikbaar moeten zijn. Deze bedrijven gaan steeds meer en meer aan de slag met een cloudsysteem waarbij alle gegevens opgeslagen worden in een extern datacenter.
 • Z-Ondernemen (10) - 19/01/15

  Innovatie en vernieuwing zijn dé sleutelwoorden van de toekomst. KMO's hebben vaak niet de middellen hierin mee te volgen. Daarom komt Europa met nieuwe initatieven zoals het KMO-instrument.
 • Z-Ondernemen (9) - 12/01/15

  Een document aanpassen met je Smartphone onderweg naar het werk, het vervolgens aanpassen op je laptop op kantoor en het tenslotte thuis afwerken op je tablet. Dankzij de Cloud kan het tegenwoordig allemaal.
 • Z-Ondernemen (8) - 05/01/15

  Je eigen baas worden en een onderneming opstarten, Het is een belangrijke stap. Starters zijn dan ook vaak op zoek naar tips van ervaren ondernemers. En die kunnen ze nu vinden in het boek 'Ik word mijn eigen baas'.
 • Z-Ondernemen (7) - 15/12/14

  Een doeltreffend welzijnsbeleid gaat veel verder dan je werknemers aanmoedigen om evenwichtig te eten en voldoende te bewegen. Het psychologische aspect wordt vaak over het hoofd gezien.
 • Z-Ondernemen (6) - 08/12/14

  In een moderne onderneming moet optimaal kunnen samengewerkt worden, altijd en overal. Een goed werkende telefooncentrale is voor een onderneming dan ook zeer belangrijk.
 • Z-Ondernemen (5) - 01/12/14

  Je eigen bedrijf beheren brengt heel wat administratie met zich mee. Als je daarnaast nog een beroep wil doen op een van de vele steunmaatregelen van de overheid, moet je voorbereid zijn op extra papierwerk. Deze extra administratie vraagt opnieuw veel kostbare tijd en aandacht.
 • Z-Ondernemen (4) - 24/11/14

  Het Enterprise Europe Network kan je helpen in je zoektocht naar nieuwe internationale zaken- of onderzoekspartners. Zij organiseren regelmatig contactdagen waar bedrijven en onderzoekers binnen specifieke domeinen elkaar kunnen ontmoeten.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ