Deze pagina is niet beschikbaar.
 

Vorige video's

 • Z-Ondernemen (21) - 27/04/15

  Online shoppen zit in de lift. Steeds meer Belgen kopen online en dit steeds vaker. Een webshop openen is dus geen gek idee.
 • Z-Ondernemen (20) - 20/04/15

  Als KMO een internationale partner zoeken kan met het Enterprise Europe Netwerk. Het netwerk is een initiatief van de Europese Commissie met partners in zowel Europese als niet-Europese regio's. Met dit netwerk wil het Enterprise Europe Network de kmo's in Europa ondersteunen en adviseren wanneer zij transnationaal zaken willen doen.
 • Z-Ondernemen (19) - 30/03/15

  Een goed ondernemend Vlaanderen is een lerend Vlaanderen. Daarom richtte UNIZO de Ondernemersacademie op. Met opleidingen op maat van zelfstandig ondernemers, KMOs en vrije beroepers.
 • Z-Ondernemen (18) - 23/03/15

  Om jonge ondernemers een duwtje in de rug te geven bij de start van hun onderneming heeft de Europese Commissie een programma ontwikkeld dat hen de kans biedt om te leren van ervaren ondernemers uit heel Europa. Dit is het Erasmus For Young Entrepreneurs programma.
 • Z-Ondernemen (17) - 16/03/15

  Vaak voorkomende afwezigheden eisen hun tol van uw onderneming en dit niet alleen financieel. Ook de werksfeer onder de collega’s lijdt eronder. Een aangepaste aanpak is dus nodig.
 • Z-Ondernemen (16) - 09/03/15

  Een internationale partner zoeken of je innovatieproject een boost geven, als KMO is dit niet altijd even eenvoudig. Om hen hierbij te helpen bestaat het Enterprise Europe Network, een initiatief van de Europese Commissie dat ook in Vlaanderen ondernemers ondersteunt.
 • Z-Ondernemen (15) - 02/03/15

  Matexi is een bedrijf in Waregem. Naast het West-Vlaamse hoofdkantoor zijn ze aanwezig op verschillende locaties in België, Luxemburg en Warschau. Al die locaties met mekaar verbinden vraagt een performant IT netwerk.
 • Z-Ondernemen (14) - 23/02/15

  De CE markering, iedereen kent het logo op de meeste toestellen. Maar niet iedereen weet hoe dit in de praktijk precies werkt. Om de Vlaamse ondernemers goed te informeren organiseert het Enterprise Europe Network de Vlaamse dag van de CE markering.
 • Z-Ondernemen (13) - 09/02/15

  De federale regering wil de lasten op arbeid verminderen. Deze aankondiging klinkt vele werkgevers als muziek in de oren. Maar ook vandaag bestaan er al verschillende mogelijkheden om uw loonkosten te verminderen.
 • Z-Ondernemen (12) - 02/02/15

  Een doeltreffend welzijnsbeleid gaat veel verder dan je werknemers aanmoedigen om evenwichtig te eten en voldoende te bewegen. Het psychologische aspect wordt vaak over het hoofd gezien.
 • Z-Ondernemen (11) - 26/01/15

  Vele bedrijven beschikken over een drukbezochte website of databaseapplicaties met cruciale gegevens die steeds beschikbaar moeten zijn. Deze bedrijven gaan steeds meer en meer aan de slag met een cloudsysteem waarbij alle gegevens opgeslagen worden in een extern datacenter.
 • Z-Ondernemen (10) - 19/01/15

  Innovatie en vernieuwing zijn dé sleutelwoorden van de toekomst. KMO's hebben vaak niet de middellen hierin mee te volgen. Daarom komt Europa met nieuwe initatieven zoals het KMO-instrument.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ