Machines vanop afstand beheren / Verzekeren van extra stock - 04/02/13

maandag 04 februari 2013 om 20u00

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

 

Deze week in Z-Ondernemen: Machines staat niet altijd op je bedrijfsterrein. En dan is het handig dat je ze van op afstand kan volgen en bedienen. En de feestdagen zijn drukke dagen. Ook voor de handelaars. Om aan de grote vraag te kunnen voldoen, wordt er extra stock ingeslagen. Al mag je dan niet vergeten om die extra stock ook te verzekeren.

KanaalZ-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Vorige video's

 • Z-Ondernemen (7) - 15/12/14

  Een doeltreffend welzijnsbeleid gaat veel verder dan je werknemers aanmoedigen om evenwichtig te eten en voldoende te bewegen. Het psychologische aspect wordt vaak over het hoofd gezien.
 • Z-Ondernemen (6) - 08/12/14

  In een moderne onderneming moet optimaal kunnen samengewerkt worden, altijd en overal. Een goed werkende telefooncentrale is voor een onderneming dan ook zeer belangrijk.
 • Z-Ondernemen (5) - 01/12/14

  Je eigen bedrijf beheren brengt heel wat administratie met zich mee. Als je daarnaast nog een beroep wil doen op een van de vele steunmaatregelen van de overheid, moet je voorbereid zijn op extra papierwerk. Deze extra administratie vraagt opnieuw veel kostbare tijd en aandacht.
 • Z-Ondernemen (4) - 24/11/14

  Het Enterprise Europe Network kan je helpen in je zoektocht naar nieuwe internationale zaken- of onderzoekspartners. Zij organiseren regelmatig contactdagen waar bedrijven en onderzoekers binnen specifieke domeinen elkaar kunnen ontmoeten.
 • Z-Ondernemen (3) - 17/11/14

  Ter ondersteuning van startende ondernemers voorziet onze overheid verschillende subsidies. Vele starters zijn niet altijd op de hoogte van deze subsidies of ze worden overdonderd door het aanbod. Nochtans hebben deze subsidies een grote impact op het kostenplaatje van zo’n onderneming.
 • Z-Ondernemen (2) - 10/11/14

  Om jonge ondernemers een duwtje in de rug te geven bij de start van hun onderneming heeft de Europese Commissie een programma ontwikkeld dat hen de kans biedt om te leren van ervaren ondernemers uit heel Europa. Dit is het Erasmus For Young Entrepreneurs programma.
 • Z-Ondernemen (1) - 03/11/14

  Internet is onmisbaar geworden voor professionals. En in het bijzonder meer en meer mobiel internet. Maar liefst 20% van het internetgebruik in België loopt via een mobiel netwerk. Want surfen waar en wanneer je wil op je smartphone, tablet of laptop – dat is efficiënt én bespaart je tijd.
 • Z-Ondernemen (37) - 23/06/14

  Als je een zaak start heb je eerst kapitaal nodig. Dat is logisch. Maar een andere logische eerste stap wordt wel eens vergeten: een goede verzekering.
 • Z-Ondernemen (36) - 16/06/14

  Als je een zaak start heb je eerst kapitaal nodig. Dat is logisch. Maar een andere logische eerste stap wordt wel eens vergeten: een goede verzekering.
 • Z-Ondernemen (35) - 02/06/14

  De zomervakantie komt er aan. Misschien ga je wel een paar weken naar het buitenland. En dan gebeurt het wel eens dat je tussendoor toch even moeten werken. Roaming zorgt ervoor dat je dan ook daar vlot kan bellen, sms’en en surfen.
 • Z-Ondernemen (34) - 26/05/14

  Z-Ondernemen (34) - 26/05/14
 • Z-Ondernemen (33) - 19/05/14

  De natuur is een van de meest verwoestende krachten op aarde. Ze is onvoorspelbaar en oncontroleerbaar en de schade die ze kan aanrichten is groot. Met een waarborg natuurrampen, hoef je je over mogelijke schade en kosten geen zorgen te maken.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ