Z-talk Goossens

“De geur van het wild verblindt de jager.” - 26/06/14

donderdag 26 juni 2014 om 18u34

Andere video's

Delen via

Embed

Please make sure your browser is JavaScript enabled and has the latest version of Flash Player installed.

Dat zegt Hans Crijns, partner bij Vlerick Business School, in Z-Talk Goossens. Zijn impulscentrum voor groeimanagement van middelgrote bedrijven iGMO bestaat 20 jaar en hij blikt samen met Karel Cardoen van de gelijknamige autosupermarkten terug op die afgelopen twee decennia.

Journalist: Veronique Goossens

 

 

Vorige video's

 • "Wij betalen analisten die kleine Belgische aandelen volgen." - 19/06/14

  Dat zijn de plannen van Euronext-Brussel-baas Vincent Van Dessel, naar aanleiding van een nieuw hoofdstuk voor de pan-Europese beurs Euronext. In Z-Talk Goossens vertelt Vincent Van Dessel waarom een beursgang van Euronext een interessante investering zou kunnen zijn voor de Belgische belegger.
 • "CM en ACV deden aan zelfbehoud in ACW-debacle."

  Mieke Van Hecke, de topvrouw van het katholieke onderwijs, spaart de christelijke zuil niet in een gesprek bij Z-Talk Goossens. “Ik heb een grote machteloosheid gevoeld in de periode waarin het ACW zo verguisd werd na het Dexia-debacle. Het was schrijnend hoe al die sociale organisaties onder de koepel mee door het slijk werden gehaald.”
 • "ECB kan leningen aan KMO's best verpakken in CDO's."

  Dat zegt professor Paul De Grauwe in Z-Talk Goossens. Aanleiding is de toenemende vrees voor deflatie in Europa en de mogelijkheden van de Europese Centrale Bank om daar iets aan te doen. Economen Paul De Grauwe en Gert Peersman zijn het er beiden over eens dat deflatie een reëel gevaar vormt in Europa, omdat dan de economische groei wel eens helemaal zou kunnen stilvallen.
 • "Nationale parlementen moeten zich niet moeien met Europese commissievoorzitter."

  Z-Talk Goossens met Guy Verhofstadt, Johan Van Overtveldt en Marianne Thyssen, Gerolf Annemans,
 • "Niets mis met kinderen in BSO of TSO"

  Z-Talk Goossens met Liesbeth Homans, Caroline Gennez, Kris Peeters en Wouter Van Besien.
 • Z-Talk Verkiezingen - 26/04/14

  De Vlaamse verkiezingen: hoe denken lijsttrekkers over het oplossen van de files en het betaalbaar houden van huizen. Freya Van den Bossche (sp.a) gaat het debat aan met Bart Somers (Open VLD) over het woonbeleid en Hilde Crevits (CD&V) en Jan Peumans (N-VA) discussiëren over mobiliteit.
 • "Ik voel in geen énkel fiscaal dossier politieke druk ." - 18/04/14

  Dat zegt Hans D’Hondt, de topman van de FOD Financiën in Z-Talk Goossens. Hij doet de uitspraken naar aanleiding van de zaak Karel Anthonissen versus Karel De Gucht. Vorige week werd een intern onderzoek gevoerd binnen de FOD om na te gaan of de baas van de BBI Frank Philipsen ongeoorloofde communicatie heeft gehad met Europees Commissaris Karel De Gucht over zijn belastingdossier.
 • "Retailers die nu nog een webshop openen, zijn te laat." - 12/04/14

  Dat zegt Gino Van Ossel, retailexpert van Vlerick Business School in Z-Talk Goossens. “Een webshop openen is een geleidelijk proces. Wie er nu nog aan moet beginnen, zal er wellicht niet meer tijdig in slagen,” aldus Van Ossel. Barbara Torfs, marketingdirecteur van schoenenketen Torfs, is het helemaal met hem eens.
 • Federal Computer Crime Unit wil meer mogelijkheden, ten koste van privacy. 28/03/14

  In Z-Talk Goossens vertelt Luc Beirens, het hoofd van de dienst die computercriminaliteit onderzoekt bij de Federale Politie, dat hij best meer mogelijkheden krijgt om misdaad in de virtuele wereld beter aan te pakken. Professor Bart Preneel, een autoriteit op het vlak van informatiebeveiliging aan de KU Leuven is het niet met hem eens.
 • "Wij willen correct behandeld worden." - 22/03/14

  Paul Renson, CEO van Renson, te gast bij Z-Talk Goossens.
 • Luc Van den hove - 15/03/14

  Luc Van den hove - 15/03/14
 • "Sociale partners onderhandelen in Vlaanderen over 8 miljard." - 28/02/14

  Jo Libeer, gedelegeerd bestuurder bij VOKA, kijkt alvast uit naar de volgende legislatuur van de Vlaamse regering, laat hij uitschijnen in Z-Talk Goossens.

Video Archief

Trefwoord:

programmaoverzicht

Download
de IPAD app
van
KanaalZ