Raphaël Ursi van Invest4Growth raadt het aandeel van het Duitse vastgoedvennootschap AroundTown op de beurs van Frankfurt aan.

Marc Leyder van Van Lanschot bankiers raadt het aandeel van het multinationaal mediaconglomeraat Naspers op de NASDAQ in New York aan.

Danny Reweghs, directyeur Strategie bij Inside Beleggen, raadt het aandeel van de Duitse suikerproducent Südzucker op de beurs van Frankfurt aan.

Dieter Plas van Value Jagers raadt het aandeel van het Nederlandse Wereldhave aan, een vastgoedvennootschap dat zich vooral focust op middelgrote winkelcentra.

Gert De Mesure van de Vlaamse Federatie van Beleggers raadt het aandeel van de Britse geneesmiddelenproducent Animalcare op de beurs van Londen aan.

Tom Simonts, Senior Financial Economist bij KBC, raadt het aandeel van de Duitse autobouwer Volkswagen op de beurs van Frankfurt aan.

Ken van Weyenberg van Candriam raadt het aandeel van consumptiegoederen producent Reckitt Benckiser (Nurofen, Calgon, Durex,...) aan. Nochtans kende het aandeel vorig jaar een serieuze terugval.

Tom Simonts van KBC raadt het aandeel van PostNL op de beurs van Amsterdam. Op het eerste zicht een vreemde keuze, want na de mislukte paringsdans met De Post en tegenvallende resultaten was het aandeel van PostNL eind februari met 16% gezakt.