Buy & Sell: AroundTown 13/06/18

Raphaël Ursi van Invest4Growth raadt het aandeel van het Duitse vastgoedvennootschap AroundTown op de beurs van Frankfurt aan.

Buy & Sell: Naspers 06/06/18

Marc Leyder van Van Lanschot bankiers raadt het aandeel van het multinationaal mediaconglomeraat Naspers op de NASDAQ in New York aan.

Buy & Sell: Südzucker 30/05/18

Danny Reweghs, directyeur Strategie bij Inside Beleggen, raadt het aandeel van de Duitse suikerproducent Südzucker op de beurs van Frankfurt aan.

Buy & Sell: Wereldhave 23/05/18

Dieter Plas van Value Jagers raadt het aandeel van het Nederlandse Wereldhave aan, een vastgoedvennootschap dat zich vooral focust op middelgrote winkelcentra.

Buy & Sell: Animalcare 16/05/18

Gert De Mesure van de Vlaamse Federatie van Beleggers raadt het aandeel van de Britse geneesmiddelenproducent Animalcare op de beurs van Londen aan.

Buy & Sell: Volkswagen 02/05/18

Tom Simonts, Senior Financial Economist bij KBC, raadt het aandeel van de Duitse autobouwer Volkswagen op de beurs van Frankfurt aan.

Buy & Sell: Reckitt Benckiser 21/03/18

Ken van Weyenberg van Candriam raadt het aandeel van consumptiegoederen producent Reckitt Benckiser (Nurofen, Calgon, Durex,...) aan. Nochtans kende het aandeel vorig jaar een serieuze terugval.

Buy & Sell: PostNL 07/03/18

Tom Simonts van KBC raadt het aandeel van PostNL op de beurs van Amsterdam. Op het eerste zicht een vreemde keuze, want na de mislukte paringsdans met De Post en tegenvallende resultaten was het aandeel van PostNL eind februari met 16% gezakt.

Buy & Sell: Capgemini 21/02/18

Rduy De Groodt van BNP Paribas Fortis Private banking raadt het aandeel van Capgemini, leverancier van informaticadiensten, op de beurs van Parijs aan.

Buy & Sell: Orange 07/02/18

Pascal Paepen, docent beleggen aan het HIK, raadt het aandeel van telecomspeler Orange Belgium op de beurs van Brussel aan.

Buy & Sell: Sipef 31/01/18

Pierre Huylenbroeck van Mister Market Magazine raadt het aandeel van plantageholding Sipef op de beurs van Brussel aan.