Virginie Claes gaat in de Logistics.TV op bezoek bij Transuniverse Forwarding in Wondelgem. Een boeiend gesprek met zaakvoerder Frank Adins en de sterke dames Olivia Adins en Ellen De Cock. Hiernaast ook de ontknoping van We Are Champions en een kennismaking met andere interessante logistieke bedrijven.

Ilse De Vis gaat dit weekend op bezoek bij DSV in Brucargo, vanwaaruit ze vooruitblikt op de beurs Transport & Logistics Antwerpen. Een goedgevulde uitzending, voor een boeiend programma!

Dit weekend is het weer zover: een nieuwe aflevering van Logistics.TV. Ditmaal blikt Philippe Quatennens vooruit op het event Best of Wallonia.

De LOGISTICS.TV werd in een volledig nieuw jasje gestoken. Met het in leven roepen van de rubriek "We Are Champions" belooft LOGISTICS.TV meer spektakel dan ooit tevoren. Voor deze aflevering gaan we op bezoek bij BME in Genk, een specialist in kwalitatieve e-fulfilment diensten. Niet voor niets werd BME tijdens de Transport & Logistics Awards van Transportmedia dit jaar tweede in de categorie HR-project of the Year.