Jaarlijks bekronen Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven een aantal Belgische bedrijven als Best Managed Company. Aan die erkenning gaat een intensieve jurering vooraf. Dit jaar werd voor het eerst ook een Gold-label toegekend aan bedrijven die 4 opeenvolgende jaren de jury wisten te bekoren. Onder meer verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits en E.D.&A., dat besturingssystemen voor elektronica ontwikkelt, kregen het Gold-label.

Jaarlijks bekronen Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven een aantal Belgische bedrijven als Best Managed Company. Aan die erkenning gaat een intensieve jurering vooraf. Dit jaar werd voor het eerst ook een Gold-label toegekend aan bedrijven die 4 opeenvolgende jaren de jury wisten te bekoren. Onder meer baksteenproducent Vandersanden en CE+T Group, dat elektriciteitsoplossingen maakt, kregen het Gold-label.

Jaarlijks bekronen Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven een aantal Belgische bedrijven als Best Managed Company. Aan die erkenning gaat een intensieve jurering vooraf. Dit jaar werd voor het eerst ook een Gold-label toegekend aan bedrijven die 4 opeenvolgende jaren de jury wisten te bekoren. Onder meer IT-dienstenbedrijf EASI en machinebouwer LVD Group kregen het Gold-label.

Belgian Pork Group produceert bereidingen van varkensvlees, en garandeert een duurzame keten van boer tot consument. Het bedrijf werkt binnen een toekomstgerichte strategie met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en consumentenverwachtingen. Het werd door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven bekroond als Best Managed Company.

Elneo met hoofdzetel in Awans is gespecialiseerd in compressoren, pneumatica en meet- en regelapparatuur. Innovatie en een sterke bedrijfscultuur vormen de basis van een stevig groeiparcours onder impuls van de derde generatie van het familiebedrijf. Elneo werd dan ook bekroond met het label van Best Managed Company, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

Het ontwerp- en studiebureau VK Architects & Engineers bestaat meer dan 65 jaar. Het realiseerde al heel wat iconische bouwprojecten in binnen- en buitenland en kende de voorbije jaren een forse groei. Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven hebben het bureau nu ook uitgeroepen tot Best Managed Company.

Locinox uit Waregem ontwikkelt oplossingen voor toegangscontrole voor hekwerk en poorten. Het bedrijf wil dankzij productinnovatie een voortrekker zijn en zo de leidende speler in zijn nichemarkt blijven. Voor zijn duidelijke strategie werd het bedrijf door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven uitgeroepen tot Best Managed Company.

De multidisciplinaire groep Aertssen uit Antwerpen is al meer dan 60 jaar actief in diverse bouwgerelateerde sectoren. Dankzij die sterke diversificatie kan het vlot inspelen op nieuwe trends. De wendbaarheid van Aertssen, intussen een derde generatie familiebedrijf, werd bekroond met het label van Best Managed Company, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

Goederenbehandelaar Zuidnatie is al 150 jaar een vertrouwde naam in de haven van Antwerpen. Het familiebedrijf heeft zich de voorbije jaren geprofessionaliseerd en strategisch gediversifieerd. Omwille van die keuzes werd het door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven opgenomen in de lijst van Best Managed Companies.

Vanheede Environment Group maakt al meer dan 50 jaar werk van circulariteit. Al 94% van de afval- en reststoffen die het bedrijf inzamelt wordt gerecycleerd of verwerkt tot een nuttige toepassing. Om nieuwe inzichten te krijgen, liet het management zich begeleiden door coaches van Deloitte Private. Dat resulteerde in het Best Managed Companies-label, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

De bouwsector investeert de laatste jaren fors in innovatie en duurzaamheid. De familiale bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter realiseert spraakmakende bouwprojecten op een verantwoorde manier. Het bedrijf werd door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven uitgeroepen tot Best Managed Company.

Stadsbader zag het levenslicht in 1946 en is vandaag een derde generatie familiebedrijf. Enkele recente overnames betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking van de marktpositie. Stadsbader kreeg dit jaar het kwaliteitslabel Best Managed Company, toegekend door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

Staaldistributeur en -bewerker Saey maakte de voorbije vijf jaar een grondige evolutie mee. Een ambitieuze generatie managers nam de leiding over. Het bedrijf werd dit jaar door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven opgenomen bij de Best Managed Companies.

Toen Sack Zelfbouw twintig jaar geleden startte, waren zelfbouwpakketten in de bouw revolutionair. Vandaag is het familiebedrijf een marktleider. Het bedrijf werd dit jaar door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven uitgeroepen tot Best Managed Company.

Sinds 2011 biedt Quality by Design consultancy aan voor bedrijven uit de farma, biotech of medische sector. Managing director Bart Van Acker werd vorig jaar uitgeroepen tot Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar. De voorbije maanden nam het groeibedrijf deel aan het Best Managed Companies programma van Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.