Thomas & Piron is een bekend bouwbedrijf in Wallonië. Het realiseert een groeiend aantal residentiële projecten, zowel in België als in het buitenland. Voor de vierde keer op rij werd het familiebedrijf verkozen tot "Best Managed Company" door Deloitte Private, Econopolis en de KU Leuven. Dit jaar ontving het dus een Gold label.

Soudal, opgericht in 1966 door Vic Swerts, is uitgegroeid tot Europa's grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuimen. De groep rondde in 2021 de kaap van 1 miljard euro omzet en heeft een duidelijke langetermijnfocus voor verdere groei door innovatie en internationalisering. De groep is voor de vierde opeenvolgende keer bekroond tot Best Managed Company en kreeg dus een Gold-label, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven

De coronajaren bleven niet zonder gevolgen voor Golazo, dat ongeveer 60 procent van zijn omzet realiseert in evenementen. Het bedrijf gebruikte deze transitieperiode als een springplank voor nieuwe opportuniteiten. De wendbaarheid van Golazo werd bekroond met het Gold-label op van Best Managed Companies programma, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

Als uitbater van beurshallen en organisator van zo'n 200 beurzen in heel Europa, werd Easyfairs sterk getroffen door de pandemie. Het greep die crisis aan om zichzelf heruit te vinden en plukt daar nu de vruchten van. Het mag zich terecht rekenen tot het selecte kransje bedrijven dat door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven werd bekroond met een Gold Label in het kader van het Best Managed Companies programma.

Door voortdurend te streven naar innovatie slaagt Sprimoglass erin een marktleider te blijven. De afgelopen jaren kon het daardoor een sterke groei realiseren. Sinds 2021 heeft het bedrijf ook een vestiging in Hasselt. En nu behoort Sprimoglass tot de Best Managed Companies, een label uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

N-SIDE, een spin-off van de UCL, helpt zijn internationale klanten bij het oplossen van complexe uitdagingen en het optimaliseren van kritische infrastructuur via artificiële intelligentie. De onderneming heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en focuste tegelijk op haar bedrijfscultuur. Voor die inspanningen werd N-SIDE door Deloitte Private, Econopolis en de KU Leuven beloond met het label "Best Managed Company".

Technord is een integrator van industriële elektriciteitssystemen en technologieën in het kader van Industrie 4.0. Het familiebedrijf telt 400 werknemers, voornamelijk in België en Frankrijk. Het werd verkozen tot Best Managed Company door Deloitte Private, Econopolis en de KU Leuven. De onderneming blijft ambitieus voor de toekomst.

Jaarlijks bekronen Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven een aantal Belgische bedrijven als Best Managed Company. Aan die erkenning gaat een intensieve jurering vooraf. Dit jaar werd voor het eerst ook een Gold-label toegekend aan bedrijven die 4 opeenvolgende jaren de jury wisten te bekoren. Onder meer verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits en E.D.&A., dat besturingssystemen voor elektronica ontwikkelt, kregen het Gold-label.

Jaarlijks bekronen Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven een aantal Belgische bedrijven als Best Managed Company. Aan die erkenning gaat een intensieve jurering vooraf. Dit jaar werd voor het eerst ook een Gold-label toegekend aan bedrijven die 4 opeenvolgende jaren de jury wisten te bekoren. Onder meer baksteenproducent Vandersanden en CE+T Group, dat elektriciteitsoplossingen maakt, kregen het Gold-label.

Jaarlijks bekronen Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven een aantal Belgische bedrijven als Best Managed Company. Aan die erkenning gaat een intensieve jurering vooraf. Dit jaar werd voor het eerst ook een Gold-label toegekend aan bedrijven die 4 opeenvolgende jaren de jury wisten te bekoren. Onder meer IT-dienstenbedrijf EASI en machinebouwer LVD Group kregen het Gold-label.

Belgian Pork Group produceert bereidingen van varkensvlees, en garandeert een duurzame keten van boer tot consument. Het bedrijf werkt binnen een toekomstgerichte strategie met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en consumentenverwachtingen. Het werd door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven bekroond als Best Managed Company.

Elneo met hoofdzetel in Awans is gespecialiseerd in compressoren, pneumatica en meet- en regelapparatuur. Innovatie en een sterke bedrijfscultuur vormen de basis van een stevig groeiparcours onder impuls van de derde generatie van het familiebedrijf. Elneo werd dan ook bekroond met het label van Best Managed Company, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

Het ontwerp- en studiebureau VK Architects & Engineers bestaat meer dan 65 jaar. Het realiseerde al heel wat iconische bouwprojecten in binnen- en buitenland en kende de voorbije jaren een forse groei. Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven hebben het bureau nu ook uitgeroepen tot Best Managed Company.

Locinox uit Waregem ontwikkelt oplossingen voor toegangscontrole voor hekwerk en poorten. Het bedrijf wil dankzij productinnovatie een voortrekker zijn en zo de leidende speler in zijn nichemarkt blijven. Voor zijn duidelijke strategie werd het bedrijf door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven uitgeroepen tot Best Managed Company.

De multidisciplinaire groep Aertssen uit Antwerpen is al meer dan 60 jaar actief in diverse bouwgerelateerde sectoren. Dankzij die sterke diversificatie kan het vlot inspelen op nieuwe trends. De wendbaarheid van Aertssen, intussen een derde generatie familiebedrijf, werd bekroond met het label van Best Managed Company, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

Goederenbehandelaar Zuidnatie is al 150 jaar een vertrouwde naam in de haven van Antwerpen. Het familiebedrijf heeft zich de voorbije jaren geprofessionaliseerd en strategisch gediversifieerd. Omwille van die keuzes werd het door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven opgenomen in de lijst van Best Managed Companies.

Vanheede Environment Group maakt al meer dan 50 jaar werk van circulariteit. Al 94% van de afval- en reststoffen die het bedrijf inzamelt wordt gerecycleerd of verwerkt tot een nuttige toepassing. Om nieuwe inzichten te krijgen, liet het management zich begeleiden door coaches van Deloitte Private. Dat resulteerde in het Best Managed Companies-label, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

De bouwsector investeert de laatste jaren fors in innovatie en duurzaamheid. De familiale bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter realiseert spraakmakende bouwprojecten op een verantwoorde manier. Het bedrijf werd door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven uitgeroepen tot Best Managed Company.

Stadsbader zag het levenslicht in 1946 en is vandaag een derde generatie familiebedrijf. Enkele recente overnames betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking van de marktpositie. Stadsbader kreeg dit jaar het kwaliteitslabel Best Managed Company, toegekend door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.