MijnEnergie.be is een vergelijkingsplatform dat consumenten in staat stelt om de beschikbare tarieven voor gas en elektriciteit op hun woonplaats vergelijken. Het is één van de vergelijkingssites die deel uitmaakt van DPG Media. De hoge energieprijzen lokken steeds meer bezoekers naar dit vergelijkingsplatform. Een goede hosting is cruciaal om de site te allen tijde online te houden.

Om een kwalitatieve dienstverlening aan burgers te verzekeren, is een vlotte uitwisseling van informatie tussen verschillende diensten cruciaal voor de overheid. Daarom ontwikkelde de Vlaamse overheid het gegevensdelingsplatform MAGDA. Dit platform werd gebouwd op open source software. De veiligheidsgaranties die daarin ingebouwd zijn, zijn voor de Vlaamse overheid van cruciaal belang.

Winkelketen Horta, gespecialiseerd in tuin en dier, heeft resoluut gekozen voor concept van fysieke winkels. Om de klantenervaring te verbeteren ging ze in zee met Combell als hostingpartner voor het nieuwe ERP-systeem. Door die samenwerking verloopt het afrekenen aan de kassa's nog vlotter.