Ex-militair Ivan heeft een rijkgevulde carrière achter de rug. Na zijn pensioen ging hij op zoek een nuttige tijdsbesteding. Een uitzendkantoor bracht hem in contact met Plopsaland. Als attractiebediende haalt hij nog elke dag energie uit zijn job.

Catherine Pulinx werkt al 23 jaar als air hostess bij Brussels Airlines. De impact van de coronacrisis op de luchtvaart is enorm. Brussels Airlines werkte samen een project uit om medewerkers die dat willen, uitzendarbeid te laten verrichten. Catherine maakt op die manier deel uit van een call center voor de contact tracing rond Covid-19.

Evi Van Gestel koos na een carrière in de hotelsector bewust voor een andere richting. Na de geboorte van haar zoon, wou ze af van het weekend- en avondwerk. Via uitzendarbeid vond ze een job als office manager in een advocatenkantoor.

Sara Cazetta studeert communicatiemanagement aan de Artevelde Hogeschool in Gent en werkt als jobstudente in een winkel van CDKN. De ervaring die ze er heeft opgedaan, helpt haar vooruit voor later.