Deze keer hebben onze specialisten Helena Winnen (Vivium) en Brigitte Bert (AXA) het over de arbeidsongevallenverzekering en in het bijzonder tijdens het telewerken.Kelly Schamphelaere benadrukt in haar conclusie de rol van de verzekeringsmakelaar bij en na het afsluiten van een arbeidsongevallenverzekering en op vlak van preventie.

Herbekijk de mini-reportage 'Ben ik goed verzekerd?' in Z-Insurance. Deze keer gaat het over de elektrische auto's en de laadpalen. In welke mate zijn ze verzekerd in de bestaande verzekeringscontracten? De experten Jo Van Eynde (AG Insurance), Jan Ma Ja (AXA) en Luc Sansen (Baloise Insurance) geven tekst en uitleg. Kelly Schamphelaere, woordvoerster van de verzekeringsmakelaars en CEO van FVF, benadrukt in haar conclusie de rol van de verzekeringsmakelaar.

'Ben ik goed verzekerd?' in Z-Insurance op Kanaal Z. Een bestuurdersverzekering voor een ondernemer of zelfstandige is een 'must have'. Een bestuurder van een onderneming wordt immers blootgesteld aan heel wat risico's, waarvoor hij persoonlijk aansprakelijk kan gesteld worden. Onze experten Kathleen Peeters (Allianz) en Dirk Vernaillen (AG Insurance) geven er tekst en uitleg bij. Kelly Schamphelaere, CEO van FVF, benadrukt de belangrijke rol van de verzekeringsmakelaar bij het afsluiten van zo'n verzekering.

'Ben ik goed verzekerd?' in Z-Insurance op Kanaal Z. Deze keer benadrukken experten Jan Jaspers (Euromex) en Ann Polis (Legal Village) het belang van een globale rechtsbijstandsverzekering voor zelfstandigen en ondernemingen. Omdat een rechtsbijstandsverzekering maatwerk is, is er advies nodig van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, zegt Kelly Schamphelaere, CEO van FVF.

'Ben ik goed verzekerd?' In Z-Insurance op Kanaal Z. Deze keer hebben de experten Guy Geylen (I.B.I.S), Kathleen Peeters (Allianz) en Luc Sansen (Baloise) het over de blokpolis voor appartementen of buildings. Deze brandverzekering wordt afgesloten door de VME of de syndicus. Toch raadt Kelly Schamphelaere, CEO van FVF, de eigenaars van een appartement aan om hun verzekeringsmakelaar te consulteren om zeker te zijn of alles goed verzekerd is.

'Ben ik goed verzekerd' in Z-Insurance op Kanaal Z . Wat als mijn medewerkers een burn-out hebben? Of bestaan er nog andere gezondheidsverzekeringen dan de klassieke hospitalisatieverzekering? Onze experten Hans De Schrijver (Allianz Belgium) en Karel Coudré (AXA) antwoorden op deze vragen. Kelly Schamphelaere, CEO van FVF, benadrukt de rol van de verzekeringsmakelaar in de gezondheidsverzekeringen.

'Ben ik goed verzekerd?' In Z-Insurance op Kanaal Z Deze keer hebben we het over de bedrijfsfiets. Wat als een medewerker een ongeval heeft tijdens de weg naar of van het werk? Of welke verzekering vergoedt de schade aan de fiets? De experten Ilias De Bie (Foyer Group), Nikki Bogaerts (Arces) en Eva Van Coster (Aedes) antwoorden op deze vragen. Kelly Schamphelaere, CEO van FVF, benadrukt de rol van de verzekeringsmakelaar bij de onderschrijving van een fietsverzekering.

'Ben ik goed verzekerd?' in Z-Insurance op Kanaal Z. Deze keer hebben Gert-Jan Struye (Foyer Group), Diederik Moris (ARAG) en Kelly Schamphelaere, CEO van FVF, het over het belang van een cyberverzekering en de rechtsbijstandsverzekering bij een cyberaanval.

'Ben ik goed verzekerd?' in Z-Insurance op Kanaal Z. Deze keer stelt een kijker de vraag wat de impact van de oorlog in Oekraïne en de inflatie is op de verzekeringsbeleggingen? De experten Manu Roobaert (Athora Belgium) en Koen Pierreux (Architas Belgium) antwoorden op deze vraag. Kelly Schamphelaere, CEO van FVF), benadrukt de belangrijke rol van de verzekeringsmakelaar in deze materie.