Wallonië leeft en evolueert als ondernemings- en business meeting locatie. Eén van de exclusieve locaties waarmee deze regio kan uitpakken is het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Deze unieke infrastructuur bevindt zich midden in de Ardense bossen. Je kan er je gasten op een professionele én originele manier te ontvangen. De ideale plek voor exclusieve meeting- en incentive doeleinden.

De terroir van Wallonië is rijk. Het levert een rijkdom aan streekgebonden ingrediënten die de locale 'chefs' tot inspiratie dienen. Uiteraard kennen we met zijn allen de grote trappistenbieren van de regio. Veel ondernemers hebben er hun eigen micro-brouwerij. En naast die zelfgebrouwen godendranken, hebben ze nog veel meer te bieden. Vlakbij het restaurant, tussen het groen, vind je de forelkwekerij. Een kleine kwekerij, die rechtsreeks forel van topkwaliteit levert aan een tiental restaurants in de buurt van Chimay.

Wallonië is voor de 'actieve' team building activiteiten een ideale uitvalsbasis. Er is veel ruimte om in de natuur te wandelen, varen en te vliegen. Vlakbij de luchthaven van Luik, kan je de FLY-IN vinden. Een originele manier om je teambuilding of bedrijfsevenement op een grotere hoogtes te brengen!