De FWO Excellentieprijzen bekronen om de vijf jaar topwetenschappers die pionieren in hun vakgebied. De Excellentieprijs in de categorie Taal-, Cultuur en Maatschappijwetenschappen ging naar professor Johan Wagemans van de KU Leuven.

De FWO Excellentieprijzen bekronen om de vijf jaar topwetenschappers die pionieren in hun vakgebied. De Excellentieprijs in de categorie Toegepaste Wetenschappen ging naar professor Wout Boerjan van UGent-VIB.

De FWO Excellentieprijzen bekronen om de vijf jaar topwetenschappers die pionieren in hun vakgebied. De Excellentieprijs in de categorie Klinische Biomedische Wetenschappen ging naar professor Guy Boeckstaens van UZ Leuven-KU Leuven.

De FWO Excellentieprijzen bekronen om de vijf jaar topwetenschappers die pionieren in hun vakgebied. De Excellentieprijs 2020 in de categorie Fundamentele Biomedische Wetenschappen ging naar professor Bart Lambrecht van UGent-VIB.

De FWO Excellentieprijzen bekronen om de vijf jaar topwetenschappers die pionieren in hun vakgebied. De Excellentieprijs 2020 in de categorie Exacte Wetenschappen ging naar professor Conny Aerts van de KU Leuven.