Vanheede Environment Group maakt al meer dan 50 jaar werk van circulariteit. Al 94% van de afval- en reststoffen die het bedrijf inzamelt wordt gerecycleerd of verwerkt tot een nuttige toepassing. Om nieuwe inzichten te krijgen, liet het management zich begeleiden door coaches van Deloitte Private. Dat resulteerde in het Best Managed Companies-label, uitgereikt door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

De bouwsector investeert de laatste jaren fors in innovatie en duurzaamheid. De familiale bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter realiseert spraakmakende bouwprojecten op een verantwoorde manier. Het bedrijf werd door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven uitgeroepen tot Best Managed Company.

In deze laatste aflevering bekijkt Cynthia samen met Expert Real Estate Investment Kay Mortier welke financieringsmogelijkheden er allemaal zijn om te investeren in vastgoed.

Stadsbader zag het levenslicht in 1946 en is vandaag een derde generatie familiebedrijf. Enkele recente overnames betekenden een stevige uitbreiding van de specialisatiedomeinen en een versterking van de marktpositie. Stadsbader kreeg dit jaar het kwaliteitslabel Best Managed Company, toegekend door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

Staaldistributeur en -bewerker Saey maakte de voorbije vijf jaar een grondige evolutie mee. Een ambitieuze generatie managers nam de leiding over. Het bedrijf werd dit jaar door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven opgenomen bij de Best Managed Companies.

Investeren in vastgoed, dat doe je niet zomaar. Best hou je rekening met een aantal aspecten. Distribution Manager Wilink Frank Vanmeenen geeft ons in deze Z-extra graag tips over waar je zeker op moet letten als je een pand koopt!

Toen Sack Zelfbouw twintig jaar geleden startte, waren zelfbouwpakketten in de bouw revolutionair. Vandaag is het familiebedrijf een marktleider. Het bedrijf werd dit jaar door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven uitgeroepen tot Best Managed Company.

We leven in onzekere tijden, is dit wel het juiste moment om te investeren in nieuwbouwvastgoed? Cynthia legt de vraag voor aan Distribution Manager Wilink, Frank Vanmeenen.

Sinds 2011 biedt Quality by Design consultancy aan voor bedrijven uit de farma, biotech of medische sector. Managing director Bart Van Acker werd vorig jaar uitgeroepen tot Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar. De voorbije maanden nam het groeibedrijf deel aan het Best Managed Companies programma van Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven.

In deze serie van Z-Extra praat Cynthia Reekmans met experten van Wilink over de voordelen van investeren in nieuwbouwvastgoed. In de eerste aflevering legt Distribution Manager Frank Vanmeenen ons uit waarom het in eerste instantie goed is te investeren in nieuwbouwvastgoed.

Provan heeft zich sinds 1998 toegelegd op metaalbewerking. Het verwerkt buizen, profielen en platen, tot producten op maat, zoals bijvoorbeeld de omkasting voor mobiele flitspalen. Het Limburgse bedrijf is al twee keer uitgeroepen tot Factory of the Future en werd nu door Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven opgenomen bij de Best Managed Companies.

In Z-Insurance reeks die dit najaar elke donderdag op uw scherm te zien is, hebben we het over de gevolgen van de coronaviruscrisis in de verzekeringssector en welke nieuwe oplossingen en diensten ze voorstelt. In deze aflevering focussen we op de onafhankelijke verzekeringsmakelaars en hoe zij zich hebben aangepast.

In deze reeks van Z-Extra 'Never waste a good crisis', praat Cynthia Reekmans met een aantal boeiende gasten, leden van Duval Union, over digitaal ondernemen in tijden van Corona. Andreas Creten, Founder & CEO van Madewithlove legt uit hoe een externe partij vaak snel en efficiënt een geschikte digitale oplossing kan bieden.

In deze reeks van Z-Extra 'Never waste a good crisis', praat Cynthia Reekmans met een aantal boeiende gasten, leden van Duval Union, over digitaal ondernemen in tijden van Corona. Phil Blondé- Creative Director bij reclame agentschap Friendship verklaart waarom er vaak in tijden van crisis heel creatieve risico's worden genomen, die vaak ook leiden tot succes.

In deze reeks van Z-Extra 'Never waste a good crisis', praat Cynthia Reekmans met een aantal boeiende gasten, leden van Duval Union, over digitaal ondernemen in tijden van Corona. Carine Vaeremans, CEO van Profacts, is van mening dat elke crisis een uitstekend moment is voor bedrijven om de strategische keuzes te evalueren

In deze reeks van Z-Extra 'Never waste a good crisis', praat Cynthia Reekmans met een aantal boeiende gasten, leden van Duval Union, over digitaal ondernemen in tijden van Corona. Renout Van Hove, Founder & Managing Partner van Growth Agent benadrukt het belang om op een data gedreven manier slimmer te groeien in de brede zin van het woord.