• Home
    • Nieuws
    • Business communities
    • Ondernemen
    • Beurs
    • Expert
    • Talk
    • Lifestyle
    • Events
    • Steden
    • Dossiers
    • Publireportage
    • Z-In the boardroom
    • Webinars
    • Debatten
    • Meest recent
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Wachtwoord wijzigen
    • Toegang via sociale media
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine
Z-Mastercooks 01/05/21
Z-Mastercooks 03/04/21
Z-Mastercooks 02/01/21
Z-Mastercooks 26/12/20

In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten.

Z-Mastercooks 19/12/20

In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten.

Z-Mastercooks 12/12/20

Z-Mastercooks 05/12/20

Z-Mastercooks 28/11/20

Z-Mastercooks

Z-Mastercooks 21/11/20

Z-Mastercooks

Z-Mastercooks 14/11/20

Z-Mastercooks 07/11/20

Z-Mastercooks

Z-Mastercooks 31/10/10/20

Z-Mastercooks 14/03/20

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Carl Wens (De Pastorie - Kasterlee) en Tom Vermeiren (Wilford T - Temse)

Z-Mastercooks 07/03/20

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Viki Geunes ('t Zilte Mas - Antwerpen) en Tim Boury (Boury - Roeselare)

Z-Mastercooks 28/12/19

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Felix Alen (Hof te Rhode - Schaffen) en Maxime Zimmer (Un Max de Goût - Comblain-au-Pont)

Z-Mastercooks 21/12/19

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Axel Colonna (Centpourcent - St Katelijne Waver) en Fabrice Vuillemin (Bel Etage - Knokke)

Z-Mastercooks 14/12/19

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Arabelle Meirlaen (Arabelle - Marcin) en Maxime Maziers (Bruneau - Brussel)

Z-Mastercooks 07/12/19

Z-Mastercooks

Z-Mastercooks 30/11/19

Z-Mastercooks

Z-Mastercooks 23/11/19

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor.Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Lionel Rigolet (Comme Chez Soi - Brussel) en Seppe Nobels (Graanmarkt 13 - Antwerpen)

In de kijker

Trends Talk met Johan Krijgsman 21/05/22
Alle Zaken op een Rijtje 20/05/22
Z-Cybersecurity - Samen voor betere cyberveiligheid in Vlaanderen 20/05/22
Z-Best Managed Companies: Best Managed Companies 2022 bekendgemaakt 19/05/22
Z-Sustainable Finance: Kazidomi kiest bewust voor diversiteit en inclusie 19/05/22

Meest bekeken

Z-Nieuws 20/05/22: Eerste Batibouw post-corona in afgeslankte versie
Trends Talk met Johan Krijgsman 21/05/22
Creatief HR-beleid helpt in krappe arbeidsmarkt
Antwerpen dit weekend epicentrum van explosief groeiende gamewereld
Wirecard-shorter kost Sofina honderden miljoenen
FR
FR
Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

© 2022 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden.