Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Carl Wens (De Pastorie - Kasterlee) en Tom Vermeiren (Wilford T - Temse)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Viki Geunes ('t Zilte Mas - Antwerpen) en Tim Boury (Boury - Roeselare)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Felix Alen (Hof te Rhode - Schaffen) en Maxime Zimmer (Un Max de Goût - Comblain-au-Pont)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Axel Colonna (Centpourcent - St Katelijne Waver) en Fabrice Vuillemin (Bel Etage - Knokke)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Arabelle Meirlaen (Arabelle - Marcin) en Maxime Maziers (Bruneau - Brussel)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor.Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Lionel Rigolet (Comme Chez Soi - Brussel) en Seppe Nobels (Graanmarkt 13 - Antwerpen)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Carl Wens (De Pastorie - Kasterlee) en Tom Vermeiren (Wilford T - Temse)

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.