In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten.

In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten.

In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten.

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Carl Wens (De Pastorie - Kasterlee) en Tom Vermeiren (Wilford T - Temse)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Viki Geunes ('t Zilte Mas - Antwerpen) en Tim Boury (Boury - Roeselare)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Felix Alen (Hof te Rhode - Schaffen) en Maxime Zimmer (Un Max de Goût - Comblain-au-Pont)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Axel Colonna (Centpourcent - St Katelijne Waver) en Fabrice Vuillemin (Bel Etage - Knokke)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Arabelle Meirlaen (Arabelle - Marcin) en Maxime Maziers (Bruneau - Brussel)

Deze nieuwe reeks Z-Mastercooks is een initiatief van de organisatie The Mastercooks of Belgium®, de onbetwiste kroonjuwelen van de Belgische gastronomie. Zij gaan 10 weken lang aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor.Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. In deze aflevering: Lionel Rigolet (Comme Chez Soi - Brussel) en Seppe Nobels (Graanmarkt 13 - Antwerpen)