Wie aan de wedstrijd Bizidee deelneemt, kan een startkapitaal en verschillende prijzen in natura krijgen. Thomas Weyn van ONAK won vorig jaar de prijs met zijn concept voor opvouwbare kano's. Hij vertelt ons wat het winnen van Bizidee voor ONAK betekend heeft.

Bizidee is een wedstrijd voor ondernemers die een vernieuwend idee hebben. En wie het beste ondernemingsplan voorlegt in de categorie "small" of "large", kan zelfs een startkapitaal winnen. Eén van de vaste partners van Bizidee is KPMG. Bart Walterus van KPMG vertelt ons iets meer over de wedstrijd.

Wie een ondernemingsplan indient bij Bizidee, kan hiermee een startkapitaal van ? 15.000 en verschillende andere naturaprijzen mee winnen, want het beste plan voor een "small" en een "large" onderneming wordt beloond in de ondernemingsplanwedstrijd. Eén van de partners van de wedstrijd Bizidee is Hello Bank. Kris Leys van Hello Bank geeft meer uitleg hierover.

Wie bij Bizidee met het beste ondernemingsplan komt, wint een startkapitaal van 15.000 Euro. Iemand die het reilen en zeilen van Bizidee van nabij volgt als partner én juryvoorzitter is Reginald Vossen van BAN Vlaanderen.

Bart Candaele van het Agentschap Innoveren & Ondernemen vertelt ons wat Bizidee is. Want wie een onderneming start, kan bij Bizidee terecht voor begeleiding bij zijn ondernemingsplan. Maar het is ook een wedstrijd die het beste ondernemingsplan voor een klein en een "large" bedrijf beloont met een startkapitaal en nog verschillende andere prijzen.