Het 98ste Autosalon heeft zijn deuren geopend in Brussel. FLEET.TV verklapt u alle geheimen! Belgische, Europese en zelfs wereldpremières, interviews en weetjes en enkele scoops. Het meest complete overzicht van het Autosalon ziet u op FLEET.TV. Daarnaast gaan we op het circuit met de Alpine A110S! Volgende uitzending: 28 & 29 maart!

En of 2019 een boeiend jaar was! Logistics.TV bracht ons van de mooiste logistieke centra tot de nieuwste generatie heftrucks. Van economie tot ecologie. Van beurzen tot uitreikingen. Met onder andere de Transport & Logistics Awards.

In Logistics.TV 25 gaat Ilse De Vis op bezoek bij de internationale Stow Group, een wereldspeler in de engineering, productie en verkoop van storage solutions. Op de site in Dottignies worden allerhande opslagsystemen ontwikkeld én geproduceerd. Maar het is hier ook reikhalzend uitkijken naar 1 januari, want de stow Group heeft de voorbije maanden een intense transformatie van de merkenstrategie voorbereid.

Een FLEET.TV onder stroom! Het begin van de Chinese inval in België met het eerste model, de elektrische Maxus EV80. De strafste hybride op de markt, althans volgens Hyundai, de Kona Hybrid! Trendy cruisen door Parijs met de nieuwe luxueuze hybride DS7 e-Tense 4x4. Daarnaast ook Japanese extravangza vanop het salon van Tokio. De dreamcar van de maand is een van de kleinsten op de markt maar met waanzinnige sensaties op het circuit! Volgende uitzending: 28 & 29 december!

FLEET.TV viert de 100ste verjaardag bij de Citroën concessie Declercq in Brussel. Een creatieve Citroën garage, met restaurant en een concept store. Naast een wandeling door de rijke Citroën-geschiedenis, testen we ook enkele nieuwe modellen: Fiat Tipo Kia XCeed Peugeot 208 Porsche Cayenne Coupé We blikken ook terug op de 10de editie van de Zoute Grand Prix. Eindigen doen we met de Mercedes AMG A35 op het Circuit van Zolder. Volgende uitzending: 30 november & 1 december!

Transport & VAN.TV slaat haar tent op bij Van Hool in Koningshooikt waar er vooruitgeblikt worden op Busworld. Verder in de uitzending komen de duurzame projecten van Scania en Enervest aan bod; is er een nieuw seizoen van We Are Champions; en wordt er teruggeblikt op de VAN DAY.

Interne fout - Knack

Sorry, de pagina kan niet worden weergegeven. Een tijdelijk probleem met de server. Probeer het later opnieuw.