Presentatrice Ilse gaat op bezoek bij het Contact Center van Volkswagen Lichte Bedrijfsvoertuigen om het nieuwe gamma te ontdekken. Naast een heleboel premières, is er ook heel wat innovatie op transport vlak.

Het 98ste Autosalon heeft zijn deuren geopend in Brussel. FLEET.TV verklapt u alle geheimen! Belgische, Europese en zelfs wereldpremières, interviews en weetjes en enkele scoops. Het meest complete overzicht van het Autosalon ziet u op FLEET.TV. Daarnaast gaan we op het circuit met de Alpine A110S! Volgende uitzending: 28 & 29 maart!

En of 2019 een boeiend jaar was! Logistics.TV bracht ons van de mooiste logistieke centra tot de nieuwste generatie heftrucks. Van economie tot ecologie. Van beurzen tot uitreikingen. Met onder andere de Transport & Logistics Awards.

In Logistics.TV 25 gaat Ilse De Vis op bezoek bij de internationale Stow Group, een wereldspeler in de engineering, productie en verkoop van storage solutions. Op de site in Dottignies worden allerhande opslagsystemen ontwikkeld én geproduceerd. Maar het is hier ook reikhalzend uitkijken naar 1 januari, want de stow Group heeft de voorbije maanden een intense transformatie van de merkenstrategie voorbereid.

Een FLEET.TV onder stroom! Het begin van de Chinese inval in België met het eerste model, de elektrische Maxus EV80. De strafste hybride op de markt, althans volgens Hyundai, de Kona Hybrid! Trendy cruisen door Parijs met de nieuwe luxueuze hybride DS7 e-Tense 4x4. Daarnaast ook Japanese extravangza vanop het salon van Tokio. De dreamcar van de maand is een van de kleinsten op de markt maar met waanzinnige sensaties op het circuit! Volgende uitzending: 28 & 29 december!